Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Banan Antoni
Konto usunięte • 2014-06-10, 9:53
Jak wiadomo każdy sadol nie nawidzi bananów z Bety.

Specjalnie dla was stworzylismy Antoniego, który idealnie wkomponowuje się w statystycznego buraka którzy jako srodek transportu upodobal sobie fure z Niemiec.

Enjoy

chciałem zaznaczyć że całość robiona była przez pasjonatów i znajomych więc głowne koszta to jedzenie na planie, wacha (bo oczywiscie betunia troche zasysa) zaangazowanie i dobra zabawa:)
Zgłoś
wodociagi 2014-06-11, 16:31
Trochę bananowa to ta produkcja,lekko przesadzona moim zdaniem.Burak siedzi tak samo w bmw jak i w kazdym innym aucie,raz mi tak właśnie zajechał droge na obwodnicy ciul w nowym rodzinnym vanie pajac jechał z żonką i synem w foteliku a ja z kompletem w aucie ledwo k🤬a drzewo minąłem! Odważny widać był w h🤬j a jak spotkaliśmy się na czerwonym to mu się k🤬a drzwi zablokowały p🤬lony bambus
Co do samej marki to chyba więcej zalet niz wad,wolałbym wylądować na drzewie takim bmw niz miałbym to robić w fordzie ktorym wtedy jechałem
Zgłoś
HyperCube 2014-06-11, 16:42
Piwko za materiał własny
Zgłoś
Konto usunięte 2014-06-11, 17:28 1
K🤬a ludzie czy wy jesteście tak tępi jak c🤬j widać że filmiki z wyprzedzań podj🤬e. Ale to niech sam autor się wypowie.
Zgłoś
Konto usunięte 2014-06-11, 18:03
Ewidentnie TypowyPolak zero wiary w ludzi... manewry wszystkie z udzialem naszej e46.

TypowyPolak napisał/a:

K🤬a ludzie czy wy jesteście tak tępi jak c🤬j widać że filmiki z wyprzedzań podj🤬e. Ale to niech sam autor się wypowie.

Zgłoś
KoMo_TDi 2014-06-11, 23:43
Dobrze, że na zimnym piłuje, szybciej ten szmelc szlag trafi..

podpis użytkownika

I'll fuck you by the way.
Zgłoś
Konto usunięte 2014-06-12, 0:54
taka jak moja tylko felgi mamy inne
Zgłoś