Na moje od hamulca, pokręcili bączki, bo w felgi nabite kukurydzy, trakcja pewnie coś tam działała i zagrzały się, a drugi może od katalizatora.
Nawlazilo słomy pomiędzy gorący wydech i się zajaralo,a jeszcze największy błąd to zatrzymać się jak się fura jara. Swoją drogą warto pamiętać o tym że jak się wjeżdża w jakieś suche chaszcze to nie parkować tam gdzie może się zajarać od wydechu
Na moje od hamulca, pokręcili bączki, bo w felgi nabite kukurydzy, trakcja pewnie coś tam działała i zagrzały się, a drugi może od katalizatora.
Tudzież od wydechu. Niby tam jakieś osłony itp. ale jak słoma gdzieś tam wlazła, to efekt równie skuteczny.
To nie banany tylko typy z kanału WhistlinDiesel, którzy produkują takie materiały z niszczenia fur, czołgów czy innych rzeczy nieosiągalnych dla szarego człowieka. Jednym odcinkiem pewnie są w stanie odrobić straty i jeszcze wyjśc porządnie na plus. Nie sądze żeby byli debilami, skoro z tego zarabiają porządny hajs i wiedzą jak to zmonetyzować.
Cytując klasyka: Kupił to roz🤬bł, prosta piłka
Przecież jedno nie wyklucza drugiego. Dla mnie typy, którzy dla frajdy i zarobku niszczą rzeczy których wyprodukowanie kosztowało trud wielu ludzi, których na to nie stać, to z🤬by banany i debile zasrane które nie zasługują na to by kraść tlen z tej umęczonej planety.
Przecież jedno nie wyklucza drugiego. Dla mnie typy, którzy dla frajdy i zarobku niszczą rzeczy których wyprodukowanie kosztowało trud wielu ludzi, których na to nie stać, to z🤬by banany i debile zasrane które nie zasługują na to by kraść tlen z tej umęczonej planety.
nikt za darmo nie wyprodukował tych rzeczy więc jaki trud. Praca na produkcji jak każda inna za którą należy sie wypłata
To nie banany tylko typy z kanału WhistlinDiesel, którzy produkują takie materiały z niszczenia fur, czołgów czy innych rzeczy nieosiągalnych dla szarego człowieka. Jednym odcinkiem pewnie są w stanie odrobić straty i jeszcze wyjśc porządnie na plus. Nie sądze żeby byli debilami, skoro z tego zarabiają porządny hajs i wiedzą jak to zmonetyzować.
Cytując klasyka: Kupił to roz🤬bł, prosta piłka
Aha to jak jesteś bogaty to nie mozesz być debilem?
W sumie skoro znasz, to oglądasz. Przekonałeś mnie. Jesteś o wiele większym debilem, bo tamtym pchasz pieniądze do kieszeni.
Aha to jak jesteś bogaty to nie mozesz być debilem?
Nie. Nie da się zarabiać dużych pieniędzy będąc debilem.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie