Trzy osoby aresztowane w wyniku bójki podczas piątkowego wystąpienia Shaquille'a O'Neala w niedawno otwartej franczyzie Hartland należącej do założonej przez niego sieci restauracji Big Chicken.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dziękuję za wrzucanie filmików z HAmerykanami. Skutecznie motywują mnie do unikania wszelkich fastfoodów.
Wygląda jak ten czarny aktor ze Strasznego Filmu
Przeciez oni muszą podjechać wózkiem do świń... Tego się k🤬a na tylne siedzenie ani pakę nie wrzuci
Ps. A pawiqna lać ile się da... Jeszcze z dwa kopy nie zaszkodzą...
Gienek78 napisał/a:
Takie olbrzymie grubasy prędzej sobie zrobią krzywdę niż komuś, chyba, że się na kogoś przewrócą.
Ten "czarny murzyn" nie jest spasiony jak te lochy i wygląda na takiego co może zrobić krzywdę.
Widziałeś kiedyś nieczarnego murzyna?
Polacy są nieczarnymi murzynami.
Czemu pontonowi nie doj🤬i? Równouprawnienie jest.
Gienek78 napisał/a:
Takie olbrzymie grubasy prędzej sobie zrobią krzywdę niż komuś, chyba, że się na kogoś przewrócą.
Ten "czarny murzyn" nie jest spasiony jak te lochy i wygląda na takiego co może zrobić krzywdę.
Widziałeś kiedyś nieczarnego murzyna?
Tak widziałem. Hugo Bader na marszu niepodległości.
Turlają się jak kartofle.
Ale ten murzyn dostał przyspieszenia by ratować swoją łaskę.
Na tą grubą taser nie działa. Nie przebije się przez ten tłusty pancerz 🤷♂️
Wywracaja sie jak kregle j🤬e wieprze
przydała by się taka policja w polsce, z nikim się nie p🤬lą a nie jak u nas
Szakil to ten z mopem na głowie?