📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:48

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Kolejny raz powtórzę, lepiej mieć matkę w burdelu jak ojca w sm/policji... AMEN.
Za samą nieudolność tych 9 pseudo stróżów prawa, powinni polecieć na zbity pysk z pracy. Jeżeli to prawda, że katowali tego człowieka, to powinni wylądować w celach z kartką "gw🤬ciłem dzieci", żeby ich też ktoś skatował jak oni tego człowieka...tyle.
Jak ja nienawidze kurew mundorowych juz strazy miejskiej tym bardziej, kazdy kto stoi po stronie obecnego prawa i je wykonuje jest smieciem dlamnie nie wiem co ten gosciu zrobil ale gdyby faktycznie mocno zawinil to nie mial by tylu ludzi po swojej stronie ktorzy sie powoluja na swiadkow. W rybniku byc moze straz miejska przestanie istniec mam nadzieje ze w innych miestach tez.
W Rosji rozwiązali by to następująco, rzucili by się na straż miejską, chłopaczynę by wypuścili a strażnicy miejscy by się schowali, ale tylko w Polsce takie p🤬deczki z ludzi co tylko nagrywać potrafią...

Dża ma racje. Nie wiadomo, co było przed rozpoczęciem nagrywania. Poza tym ZAKAZ to ZAKAZ, obojętnie czy pił piwo małe, duże czy nawet tylko połowę. Nie usprawiedliwiam straży miejskiej, zwłaszcza, że sam uważam, że powinno się ją zlikwidować. Jednakże albo stosujemy się do wszystkich przepisów prawa, albo do żadnych. Nie na zasadzie "to tylko piwo, przecież nikogo nie zabiłem". Z jakiegoś powodu ten zakaz spożywania został stworzony. I obojętnie czy słuszny czy nie , to stanowi on element zbioru prawa w państwie w którym żyjecie, więc albo zmieńcie państwo albo prawo.

W Ameryce zostałby milionerem, w Polsce to pewnie będzie miał szczęście jak na 500 zł mandatu się skończy za obrażanie mundurowych.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie