👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wy na metali brudy mowicie a te polmozgi wcale nie lepsze, wystarczy na syf dookola popatrzec

Nie amerykańce, tylko z napisów wnioskuję, że to gdzieś w niderlandach...
Klasyk
Nie mogę jeszcze znaleźć filmiku jak koleś był na fazie i że niby odpalał piłę mechaniczną w tańcu.
Nie mogę jeszcze znaleźć filmiku jak koleś był na fazie i że niby odpalał piłę mechaniczną w tańcu.
@Doktór
Jestem za krótkim sadolem, żeby wstawiać linki ale up ma rację, to ona
dalej niech Cię google prowadzi
Jestem za krótkim sadolem, żeby wstawiać linki ale up ma rację, to ona

A na cholerę oni w damskich koszulach nocnych na koncert poszli.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie