remi1982 napisał/a:
Smutne to w c🤬j, pożądać plastikowego c🤬ja. No ale brzydkim babom tylko to pozostaje.
Dupa boli, bo na twojego to nawet świnia nie naskoczy

TB303 napisał/a:
Dupa boli, bo na twojego to nawet świnia nie naskoczy![]()
Uwielbiam komentarze onanistów próbującym przypodobać się nielicznym samicom na sadolu.
Mam kobietę, wiec w przeciwieństwie do ciebie, nie muszę adorować lasek na tym zj🤬ym portaliku.
podpis użytkownika
Dulce et decorum est pro patria mori.Prefiero morir de pie que vivir siempre arrodillado
"Jesteśmy antykapitalistami, antykomunistami, wierzymy w państwo narodowe."
Fajny , idealny i kolor ladny.
Social Media
podpis użytkownika
discord.gg/DcuuB64s66Social Media
Komarecka napisał/a:
Fajny , idealny i kolor ladny.
Kolejna "piękna" która marzy o sztucznym c🤬ju bo na prawdziwego ją nie stać. Same tutaj księżniczki widzę.
podpis użytkownika
Dulce et decorum est pro patria mori.Prefiero morir de pie que vivir siempre arrodillado
@remi1982, nie pomyślałeś że może zwyczajnie penisy lub ich właściciele z ich otoczenia są tak żałośni że sztuczny fallus jest znacznie lepszym rozwiązaniem? Co? Ty jesteś taki zdesperowany że pchasz w każdą która jest chętna?

remi1982 napisał/a:
Uwielbiam komentarze onanistów próbującym przypodobać się nielicznym samicom na sadolu.
Mam kobietę, wiec w przeciwieństwie do ciebie, nie muszę adorować lasek na tym zj🤬ym portaliku.
Nie ośmieszaj się

TB303 napisał/a:
Nie ośmieszaj się![]()
Wybacz, że sie ośmieszyłem. Sadolowy podrywaczu.
Facetowi podoba sie sztuczna lala- ooo j🤬y zbok bez życia.
Kobiecie podoba sie k🤬s z plastiku- ooo jaka fajna wyzwolona laska która woli plastikowe c🤬je bo wy wszyscy macie małe.
No ludzie, ja p🤬le. Ale macie naj🤬e we łbach. Jak laska podziwia sztucznego c🤬ja, jest tak samo żałosna jak facet który wali plastik lale.
podpis użytkownika
Kto mowi ze podziwia? Fajny I tyle
Ostra krytyka wyjeta chyba z kogos zycia, skoro uwazasz ze po jednym komentarzu ze wole plastik. Jest po prostu fajny, jest duzo dildosow I tego typu rzeczy na internecie, rozne rodzaje,kolory. A ten jest nie przesadzony, skromny I do tego fajnie odlany, np. Dildosy z bad dragon wygladaja dla mnie nie estetycznie. Kazdy ma swoje zdanie, ale ocenianie kogos po komentarzu jest zalosne
Social Media

Ostra krytyka wyjeta chyba z kogos zycia, skoro uwazasz ze po jednym komentarzu ze wole plastik. Jest po prostu fajny, jest duzo dildosow I tego typu rzeczy na internecie, rozne rodzaje,kolory. A ten jest nie przesadzony, skromny I do tego fajnie odlany, np. Dildosy z bad dragon wygladaja dla mnie nie estetycznie. Kazdy ma swoje zdanie, ale ocenianie kogos po komentarzu jest zalosne

podpis użytkownika
Komarecka napisał/a:
ocenianie kogos po komentarzu jest zalosne
![]()
Tak samo jak r🤬anie plastiku

podpis użytkownika
remi1982 napisał/a:
Tak samo jak r🤬anie plastiku![]()
s u a b o
podpis użytkownika
C🤬j z tym k🤬sem. Głośniki Deaf Bonce z widocznej tu, pierwszej serii Apocalypse to tani a dobry sprzęt do masażu basem. Polecam.
podpis użytkownika
100% kiełbasy