📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:20

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@Up Słuchacz rapu to świadomy słuchacz inni to wyp🤬ki tak jak się zdarzają kinder metalki .
Też cisne głównie rap, ale ten rytm jest zajebisty
Pokój!
Też cisne głównie rap, ale ten rytm jest zajebisty
Pokój!

Cytat:
jaja sobie robisz ?
Nie, porpsotuj hejtuje brudasow, bo ich nie lubie. :O
dzis panuje chyba jakas moda na te 'metalowe popierdziawki' - wszedzie was pelno.. tzn w internecie...
babycow napisał/a:
jedyna wersja ktora da sie sluchac ;;>
nie waż się nigdy takich kawałków tu wstawiać, bo jedyne co mnie różni od przeciętnych sadoli (szczególnie tych hejtujących), to właśnie muzyka

... gębą rusza jakby miliard nut na sekunde gral a macha kostka wolniej niz ja wale konia ....

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie