Filmik przedstawia kompilację żenujących zagrań piłkarzy Barcelony, a w szczególności zachowanie "skromnego" Messiego, to wszystko okraszone ewidentnym sędziowaniem pod w/w klub (kuriozalne decyzje sędziów).
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2012-12-10, 10:25
bardziej mnie ciekawi , dlaczego w Polsce tak bardzo uwielbiaja ta barcelone . czy tego karzełka .
gdzie te czasy ze Kibicowali Bayernowi , Milanowi , MU etc
a teraz wszedzie tylko BArca real , w mediach to samo .. messi to messi tamto . barcelona kupila drukarke blabla
i tak w kółko
ja sie zastanawiam czemu "kibice" Barcy tak sie na to oburzają ? a później mają jakieś ale do Krychy i Realu? wiem że odwieczni wrogowie ale filmik moze wstawić każdy
Nie znam ludzi, nie wiem czy ich nie lubie
Mecz z Chelsea w półfinale Ligi Mistrzów był największym przekrętem w XXI wieku. To niepojęte żeby tyle błędnych decyzji podjąć w trakcie jednego meczu i to na korzyść tylko jednej drużyny...
konto usunięte
2012-12-10, 11:02
Taka jest piłka nożna, nic się z tym nie zrobi, a i J E B A Ć kataluńskie Ścierwa xD
Chelsea sie odegrała w poprzedniej lidze mistrzów! I dobrze! FARSA
konto usunięte
2012-12-10, 11:07
Jedna z najlepszych drużyn na świecie, ale gamonie przed monitorkiem i tak będą mówić że piżdy, a piłke kopali ostatni raz w podstawówce bo jeszcze komputera nie było.
Dlaczego jak jest film o Farsie to zaraz są kontr komentarze na Real i Ronaldo? Nie jestem za Realem i Barcą ale takie wyskakiwanie zaraz na drugi klub świadczy tylko o tym że nie macie nic na swoją obronę(kibice barcy) i dlatego wskakujecie od razu na drugi klub który w tym temacie nie był brany pod uwagę...
coś pięknego ten hejt na Barce

, wszystkie klubu to wielkie aktorstwo , mając czas i odrobinę chęci złożymy taki filmik z manu , arsenalu , chelsea realu i każdego czołowego zespołu , polaczki ^^
zelek19 napisał/a:
Dlaczego jak jest film o Farsie to zaraz są kontr komentarze na Real i Ronaldo? Nie jestem za Realem i Barcą ale takie wyskakiwanie zaraz na drugi klub świadczy tylko o tym że nie macie nic na swoją obronę(kibice barcy) i dlatego wskakujecie od razu na drugi klub który w tym temacie nie był brany pod uwagę...
Nigdy im nie zapomne meczu z Interem i pozbawienia Motty możliwości grania w finale LM.