👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Cytat:
Problem w tym, że to "własne państwo" to dla kleru Watykan, a Polska to tylko kolonia zamieszkana przez darmową siłę roboczą.
zimne piwo za to. to samo zreszta mozna powiedziec o lewakach, tylko zastapic watykan zsrrem

Ork.Fajny napisał/a:
Loaloa, były w tej bajce smoki...?
Co do tematu:
A co mieli zrobić? Przecież nie mogą zabronić komuś krzyża postawić gdzieś. Wręcz powinni go bronić tam.
Co mogli zrobić ?? Wbrew obiegowej opinii wiele. Na przykład próbować jakoś załagodzić sytuację. Lecz w imię własnych interesów politycznych nie zrobili nic i doprowadzili do sytuacji gdzie w chwili obecnej krzyż to coś wrogiego dla wielu młodych ludzi. KRK już dawno oderwał się od rzeczywistości jaka go otacza. Hierarchowie coraz bardziej oderwani od realnego świata. Coraz bardziej skupieni na mamonie i władzy. Jak za nieboszczki PRL. Gdzie 90% księży współpracowało z SB.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie