📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:14

Mógłby pobrać parę lekcji od rusków znanych z wrzucanych tu filmików.
O żesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A najgorsze że z mego rodzinnego miasta...
Jutro wychodzę na miasto poszukać typa... bylebym nie zapomniał aparatu to będą fotki na harda
A najgorsze że z mego rodzinnego miasta...
Jutro wychodzę na miasto poszukać typa... bylebym nie zapomniał aparatu to będą fotki na harda

oglądam i nie wierzę, włączam ponownie ale nadal to samo... damn, gdzie jego rodzice? pedagodzy? znajomi?... obawiam się, że istnieją jedynie fizycznie, nic więcej... za maska uśmiechu i chęci wzbudzenia zainteresowania zapewne tkwi niepotrafiący odnaleźć się życiu zakompleksiony nastolatek... piszecie: do gazu z nim, skopałbym go... pisząc to udowadniacie swój idiotyzm, fajnie obejrzeć kogoś gorszego od was - fajnie się pośmiać z dziwaka, emo, nieprawdaż?... dzieciak potrzebuje pomocy i ojczynej ręki, tyle w temacie

hm.a nie wiem nikt z was nie pomyślał,że to normalny koleś tylko sobie jaja robi...założył się z kolegami o jakąś flache,ze go pokażą w telewizji i tak tu teraz świruje...no nie wiem...a może mam za dużą wiarę w tą ludzkość?

słomcia napisał/a:
a może mam za dużą wiarę w tą ludzkość?
![]()
Niestety...

matx napisał/a:
mam nadzieje tylko, ze Rammstein nigdy sie nie dowie, ze ich muzyka byla wykorzystana do wystepu tego idioty.
to była profanacja

pewnie na poczatku mysleli że przyszedł sobie jaja zrobić
oni mają twarde nerwy...
oni mają twarde nerwy...

ten emo (jak wszyscy) przypomina mi tekst z anty czosnka:
jego morda zmusza do refleksji, dlatego pamietajcie o antykoncepcji
jego morda zmusza do refleksji, dlatego pamietajcie o antykoncepcji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie