Kompilacja walki o punkty w amerykanskiej lidze baseballu
taki baseball to ja rozumiem!! myślę, że biorąc pod uwagę zainteresowanie sprzętem sportowym do tej gry, oraz naszą mentalność, Polska ma potencjał elity światowego baseballu
Baseball to gra w której nic się nie dzieje godzinami... Machają kijem, kilku biega, reszta stoi i się patrzy. Amerykanie widać lubią wymyślać sporty w których nie trzeba włożyć dużo wysiłku.
Konto usunięte
2012-04-27, 17:47
Mam trochę znajomych, którzy byli na meczu i mówią, że było to niesamowicie nudne, a jedyną zaletą były hot-dogi wliczone w koszt biletu. Amerykanie ogólnie mają nieciekawe sporty - baseball, nascar... A kompilacja fajna.
Skora2 napisał/a:
No tak... a Dla wielu piłka nożna, a w szczególności liga hiszpańska to taki męski sport...
Ja twierdzę, że angielska Premier League jest raczej męską ligą, ale cóż. W Fifie Barca przecież ma 92 ataku nie?
podpis użytkownika
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów".- Stanisław Lem
Czy tylko ja wyłączyłem głośniki??
kubusiekh napisał/a:
Ja twierdzę, że angielska Premier League jest raczej męską ligą, ale cóż. W Fifie Barca przecież ma 92 ataku nie?
Nie gram w gry. lubię tez pilke nożna Angielska lige, ale nie uważam żeby był to był sport dla twardzieli- prawdziwych kozaków.
Konto usunięte
2012-04-27, 20:45
WujekSeszka napisał/a:
Z filmu Requiem for a dream
a "nuta" to Lux Aeterna, jeden z najczęściej używanych utworów w filmikach na yt
mój boże cud !!
ktoś wreszcie wie jak to się naprawdę nazywa
Konto usunięte
2012-04-28, 20:00
Znowu ta p🤬lona muzyka k🤬a!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Konto usunięte
2012-04-28, 23:51
Nie znam tego utworu ;]