👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

enerpeka napisał/a:
tak mi się skojarzyło
a mi sie to skojarzylo:
-co to jest dlugie, kolorowe, spiewa i smieci?
- pielgrzymka do Czestochowy
oni robią kawałki ze znanych młodzieżowych hitów, żeby był czad i było KUL

scinek18 napisał/a:
a mi sie to skojarzylo:
-co to jest dlugie, kolorowe, spiewa i smieci?
- pielgrzymka do Czestochowy
Ja znam inną wersję:
Co to jest: długie, śmierdzi, sra po rowach i śpi w stodołach?
Albo:
Co to jest: jak idzie to śpiewa, jak stoi to śmierdzi?
Odp jak wyżej.

Przecież to tylko na HARD się nadaje. To jest za mocne dla przypadkowo odwiedzających sadistic.pl
Nie wiem czego się czepiacie. Że niby przerabianie piosenek pod różne okazje to fanatyzm? Więc kabarety przerabiające utwory pod swoje skecze, to też banda fanatyków?

Robster napisał/a:
Nie wiem czego się czepiacie. Że niby przerabianie piosenek pod różne okazje to fanatyzm? Więc kabarety przerabiające utwory pod swoje skecze, to też banda fanatyków?
Panie Jarku pan da już spokój

Ja się pytam gdzie w takiej sytuacji są ludzie od praw autorskich czy coś w tym stylu?
na pohybel skur.....synom..

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie