👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

ja myślałem, że kolo sie zesra na kogoś i powie "masz tu batona", czy cuś... ale i tak fajne

i kup tu dziecku kamerę pod choinkę, to później w pracy na jutubie cie będą oglądać haha
to mnie kiedys koledzy wkrecali, gdzie zaparkowalem czolg (oczywiscie napity w 3 dupy bylem :<)
moze nowa jednostke kalkulacyjna wprowadzimy? zamiast piw beda batoniki! zeby potem nie bylo ze sadysci nie rozdaja
moze nowa jednostke kalkulacyjna wprowadzimy? zamiast piw beda batoniki! zeby potem nie bylo ze sadysci nie rozdaja

motyw z człogiem polega na obudzeniu i pytaniu: gdzie są kluczki od czołu?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie