mare30ks napisał/a:
pomysl ciekawy ale jak by ci herosi wyladowali w prawdziwym polu bitwy to albo by sie posrali albo odrazu zarobili kulke albo od przeciwnika albo od swoich za ciagle krzyki i piski wolanie o mame
I c🤬j, przynajmniej mają pasje, a nie hejtują na necie wszystko co sie da

Z początku myślałem że to gra. Super wykonanie filmu. Polecam wszystkim BF3. Nieziemskie nap🤬lanie.
Fajną miejscówkę mają nawet.
idź do domu, poskarż się mamie
chcesz? to fajnie, zajeb focha
daj mi spokój, spadaj, wynocha.. "
podpis użytkownika
"chcesz? to fajnie, obraź się na mnieidź do domu, poskarż się mamie
chcesz? to fajnie, zajeb focha
daj mi spokój, spadaj, wynocha.. "

fajnie to zrobili naprawdę przypomina samą rozgrywkę w bfie ;p
klema napisał/a:
Polecam wszystkim BF3. Nieziemskie nap🤬lanie.
e tam, p🤬lenie, zagrajcie sobie w "americas army" - wszystkie BFy to zabawki dla gimnazjalnych dzieciaczków

mare30ks napisał/a:
pomysl ciekawy ale jak by ci herosi wyladowali w prawdziwym polu bitwy to albo by sie posrali albo odrazu zarobili kulke albo od przeciwnika albo od swoich za ciagle krzyki i piski wolanie o mame
Za mało "albo" k🤬a.
K🤬a po c🤬j wsadzacie takie filmy, to nie portal BF3. Niedlugo dzieci beda wstawiac filmy z Tibi badz innego scierwa.
Poszli wp🤬du z tym czyms!!!
Poszli wp🤬du z tym czyms!!!
Za duże wymagania ma taka gra -> trza ruszyć dupę na powietrze -_-.
mare30ks napisał/a:
Z tego co widzę są to prawdopodobnie Airsoftowcy i moge sie założyć że kondycją i umiejętnościami przewyższyli by cie 100 krotnie, w razie wybuchu jakiejś wojny na bank zdziałali więcej niż ty, i to ty byś się raczej posrał