Gamer CreeaDave pokazuje troche skilla w Bf'ie
Link do konta YT
youtube.com/user/CreeaDave?feature=watch
Link do konta YT
youtube.com/user/CreeaDave?feature=watch
Thievery Corporation - Le Monde
Angel - Bubbler
Aphrodite & Beverley Knight- Sometimes
dla leniwych nutki
Angel - Bubbler
Aphrodite & Beverley Knight- Sometimes
dla leniwych nutki

Po prostu rewelacja!. Uwielbiałem od dziecka patrzeć jak ktoś gra na komputerze a ja nie

@up
ja tak miałem z Pegasus'em jak sąsiad przyłaził a mama mówiła, żebym dał mu pograć bo on nie ma. Jak się zlisił to co dzień przychodził j🤬y, aż pewnego dnia dostał bana od mamy
nie zniosła jak wj🤬 się w ubłoconych butach na nowy wełniany dywan
Do dziś to wspominamy
ja tak miałem z Pegasus'em jak sąsiad przyłaził a mama mówiła, żebym dał mu pograć bo on nie ma. Jak się zlisił to co dzień przychodził j🤬y, aż pewnego dnia dostał bana od mamy

Do dziś to wspominamy

ok, to najpierw ja będę killić was, potem wy mnie i będziemy sobie kręcić pro uber imba 1337 haxorskie filmiki jak to umiemy ownić cały świat

podpis użytkownika
Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
yyyyyy a gdzie on owni ?? oprocz 2 akcji w ktorych w 1 przyfarcil doublekilla bo 2 kolesia nie bylo widac zachodzi od tylu i knifuje .... nie ma to jak obiegac mape w kolo dla paru fragow
@MakaBrax hahaha dobre
Edit:
filmik nie jest ustawiony, sfarcił troche i tyle

Edit:
filmik nie jest ustawiony, sfarcił troche i tyle
też mi ownienie.... rozumiem że dla autora dobry mecz to ten w którym zabije kogokolwiek
Najbardziej żałosny frag filmik jaki widziałem (inni mieli na tyle oleju w głowie by nie puszczać takich rzeczy w świat)