Niеbieski napisał/a:
Przeca jedno nie wyklucza drugiego.![]()
i tak usuneliście
:/
świnie jesteście ;?

Po pierwsze nie ma opisu. Po drugie kolejny gimbus chce pokazać jak to się podnieca wirtualnym światem gier komputerowych. Proponuję susz, a autor niech idzie na odwyk.
Jak się spinają śmieszne. Prawie jak ja w Metina.
"Ill find you were you live, and I will kill you!"

"Ill find you were you live, and I will kill you!"
podpis użytkownika
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów".- Stanisław Lem
Demolka1920 napisał/a:
A po co ci opis Jelonku Bambi ?
To raczej tobie jest opis potrzebny. No chyba że wolisz warna

@Bambi.
chyba nie ogarniam co tu jest za podniecanie się... obejrzałeś w ogóle, bo zapewne nie...
a co do filmiku najlepszy jest pisk 00:58 i potem koles-robot nastepny
chyba nie ogarniam co tu jest za podniecanie się... obejrzałeś w ogóle, bo zapewne nie...
a co do filmiku najlepszy jest pisk 00:58 i potem koles-robot nastepny

podpis użytkownika
Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Miszcz trollingu BF3 jest tylko jeden, reszta to tylko marne imitacje!
Chociaż "I'll find where you live and I'll kill you!" i wczesniejszy pisk rozdziewiczanego kolesia w 0:58 jest całkiem całkiem
Chociaż "I'll find where you live and I'll kill you!" i wczesniejszy pisk rozdziewiczanego kolesia w 0:58 jest całkiem całkiem

podpis użytkownika
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Bloodwar ten koleś roi miazge, jego śmiech i podkład muzyczny rozpier***
Chiciaż ma głos jak Mervin z FurTV
Piwko leci
Chiciaż ma głos jak Mervin z FurTV

Piwko leci

hey wassup

podpis użytkownika
Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.