👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
🔥
Sosnowiec,31.07.2025
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@up
Ty tak na poważnie? Bo nie wiem czy się śmiać czy płakać?
Ty tak na poważnie? Bo nie wiem czy się śmiać czy płakać?
No to wyjasnij mi prosze co to jest?
Bo jak ostatnio gralem to czegos takiego nie mialem na glowach przeciwnikow...
Dodane w post-produkcji?
Bo jak ostatnio gralem to czegos takiego nie mialem na glowach przeciwnikow...
Dodane w post-produkcji?
było.

Stary ten filmik, ale fajnie się go ogląda. Z chęcią bym zagrał w BF3, ale mi nie pójdzie.

@Panie Kapitanie on zabija wrogów a nie ludzi, że swojej drużyny

konskyy napisał/a:
Czekaj tylko na Penera i warna
![]()
A co, tylko on coś ten?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie