Główna Poczekalnia (5) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:59
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Andrev 2011-11-06, 21:29
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2011-11-06, 22:18
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
teken 2011-11-06, 22:37
Chyba trzeba zostawić to multi i odpalić singla
Zgłoś
~mcmt 2011-11-07, 1:02
Chyba jednak trzeba zostawić tego singla i odpalić multi...
Zgłoś
erotyczny 2011-11-07, 11:03
Zgłoś
~tip.top 2011-11-07, 11:06 2
Zgłoś
Novotko 2011-11-07, 13:04
@Pro21

Słaby sprzęt? W moim przypadku 640x480 uratowało sprawę.
Zgłoś
screw_driver 2011-11-07, 14:56
Zgłoś
konto usunięte 2011-11-07, 23:42
Widze, ze kolega robi mi mala reklame lecz boli mnie to ze nic z tego nie mam. Widze tez ze Pan Piotr, ktory na JoeMonster zareklamowal moj filmik dodal tez parametry gdzie mozna znalesc oryginal tego filmiku (za co mu bardzo dziekuje). No coz moge tylko powiedziec, ze zabezpieczylem filmik . W dokladnie 2.44 sec na samym koncu filmiku w prawym gornym rogu pojawia sie moj nick z youtube. I jeszcze jedno na joemonster byl pierwszy !!

A teraz zapraszam na moj profil Yutube: MasteRafalPL do obejrzenia oryginalnego filmiku

Pozdrwiam MasterRafalPL
Zgłoś
Vicious 2011-12-10, 16:18 784

A ty jak wygrywasz bitwy w powietrzu
Zgłoś
andreez91 2011-12-10, 16:27 2
ja jebie no tego tego jeszcze nie było hah kolo ma skila hah i ma pomysł niezłe
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-10, 16:48 43
Nie wiem czy też tak macie, ale jak gram po sieci to wydaje mi się, że w drużynie przeciwnej grają sami zawodowcy a w mojej - banda kretynów. Przykład: wsiadam do śmigłowca i lokuję się przy działku, a z🤬b, który tym śmigłowcem kieruje, rozbija maszynę ze mną w środku zanim jeszcze dotrę do właściwego obszaru bitwy.
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-10, 16:55 23
up mam to samo tylko w worlds of tanks
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-10, 16:57 1
w prawdziwym zyciu nie moze sobie znalezc miejsca...
Zgłoś
lokal.szczecin 2011-12-10, 16:58 2
Tylko sobie maniacy gierek klawiatury nie zachlapcie od tego ogladania!! Ja tam wole cos na miescie poderwac niz godzinami przed kompem siedziec!!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem