👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Widze, ze kolega robi mi mala reklame lecz boli mnie to ze nic z tego nie mam. Widze tez ze Pan Piotr, ktory na JoeMonster zareklamowal moj filmik dodal tez parametry gdzie mozna znalesc oryginal tego filmiku (za co mu bardzo dziekuje). No coz moge tylko powiedziec, ze zabezpieczylem filmik
. W dokladnie 2.44 sec na samym koncu filmiku w prawym gornym rogu pojawia sie moj nick z youtube. I jeszcze jedno na joemonster byl pierwszy !!
A teraz zapraszam na moj profil Yutube: MasteRafalPL do obejrzenia oryginalnego filmiku
Pozdrwiam MasterRafalPL

A teraz zapraszam na moj profil Yutube: MasteRafalPL do obejrzenia oryginalnego filmiku

Pozdrwiam MasterRafalPL
ja jebie no tego tego jeszcze nie było hah kolo ma skila hah i ma pomysł niezłe

Nie wiem czy też tak macie, ale jak gram po sieci to wydaje mi się, że w drużynie przeciwnej grają sami zawodowcy a w mojej - banda kretynów. Przykład: wsiadam do śmigłowca i lokuję się przy działku, a z🤬b, który tym śmigłowcem kieruje, rozbija maszynę ze mną w środku zanim jeszcze dotrę do właściwego obszaru bitwy.
Tylko sobie maniacy gierek klawiatury nie zachlapcie od tego ogladania!! Ja tam wole cos na miescie poderwac niz godzinami przed kompem siedziec!!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie