Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
metyoo 2025-05-10, 17:47 1
Websterthe1 napisał/a:

,..To nie oszołomstwo, tylko obywatelska odpowiedzialność.

aaaaa,czyli paraliżując miasta, tworząc dodatkowe korki i generując tym samym większe zużycie paliw w pojazdach, działasz na korzyść?tylko ciekawe czyją, bo ani nie na korzyść państwa, ani społeczeństwa, ani tym bardziej planety! Do tego trzeba będzie naprawić tę dziurę w jezdni, którą trzeba było zniszczyć, żeby takiego z🤬ba uwolnić. Możesz mi wytłumaczyć co w tym zachowaniu jest odpowiedzialnego? Racja, to nie "oszołomstwo" to nadaje się do intensywnej terapii w psychiatryku!
Zgłoś
Bul_od_bytu 2025-05-10, 18:58 3
Przecież ich można uwolnić zwykłą łopatą. Wystarczy dobrze zebrać od dołu, a może nawet paluchy się ostaną. Po kilku protestach by się nauczyli otwierać słoki ogórków dupą
Zgłoś
Sramnawas 2025-05-10, 19:17 1
Skoro ktoś odp🤬la takie coś to raz dlaczego nie płaci pełnej kwoty za naprawę asfaltu ,dwa dlaczego nie płaci za interwencje medyków ,dwa wtedy kiedy zajmują się debilem ktoś kto umiera jest narażony na zbyt późna reakcje pogotowia bo jest zajęte debilem , trzy więc powiinien być sądzony za spowodowanie zagrożenia życia !! Czyli taki przygłup powinien siedzieć w więzieniu z długiem na kilkaset tysięcy złotych , a zaraz czekaj tu jest Polska i tak się nie dzieje ,uwaga bo ktoś z rządu im za to płaci i ich chroni !!! Kiedy ogarnięcie że ta cała eko teorrystyka to twór by was kontrolować i na was zarabiać!! A eko wcale nie jest eko !!! Wręcz odwrotnie!!!! W całym łańcuchu gospodarki nie pokazuje się ile kosztuje energii wytwarzanie i że h🤬ja się nie nada do recyklingu itp macie być więźniami na łańcuszku z chomontem pod nazwą bądźcie eko tak trzeba
Zgłoś
CanesVenatici 2025-05-10, 19:37
nie dawać im atencji bo to są terroryści pytam gdzie bohaterowie ? ja powiedziałem raz uczyniłem agresje zwalczaj agresją dziwne że za pisu geje zelzby łaziły a za tuska klimatyczni zapomniałem dodać że właściciel TV Republika powiedział że to są jego ludzie opłaceni rachunek jest prosty to jest nieposłuszeństwo obywatelskie i kaczora do wora
Zgłoś
Websterthe1 2025-05-10, 19:45 1
metyoo napisał/a:

aaaaa,czyli paraliżując miasta, tworząc dodatkowe korki i generując tym samym większe zużycie paliw w pojazdach, działasz na korzyść?tylko ciekawe czyją, bo ani nie na korzyść państwa, ani społeczeństwa, ani tym bardziej planety! Do tego trzeba będzie naprawić tę dziurę w jezdni, którą trzeba było zniszczyć, żeby takiego z🤬ba uwolnić. Możesz mi wytłumaczyć co w tym zachowaniu jest odpowiedzialnego? Racja, to nie "oszołomstwo" to nadaje się do intensywnej terapii w psychiatryku!

Przeczytaj uważnie to, co napisałem, to fragment odpowiedzi innemu użytkownikowi i nie dotyczyło akcji z blokowaniem drogi, tylko ogólnie kwestii zapobiegania dalszemu postępowi kryzysu klimatycznego.

podpis użytkownika

Nożem zwierza! Ciach po gardle! Tryska krew!
Zgłoś
CrookerS 2025-05-10, 20:31 1
Up🤬lac lapy. I to z zapasem zeby cala wite dzielic do torsu na max 3 razy. Padline szpaki wydziubią
Zgłoś
Traba 2025-05-10, 20:47 1
Czym oni się przylepiaja do tego asfaltu że trzeba ich odkuwać?
Łatwiej było by chyba obcegami uciąć Na wysokości nadgarstka?

[ Dodano: 2025-05-10, 20:48 ]
alojz napisał/a:

Myślałem, że bardziej poj🤬ych czasów od tych, gdy przyjeżdzał z pielgrzymkami JP2 do nas - cały ten cyrk, ołtarzyki w oknach, wszędzie w mediach księża, Pałasiński pod balkonem papieskim itd itp - to nie dożyję. O jakże się myliłem!

A to dopiero połowa życia!
Zgłoś
pSTANLEY 2025-05-10, 21:31 1
Websterthe1 napisał/a:

Niestety, globalne ocieplenie jest realnym problemem, ale protesty klimatyczne powinny być lepiej ukierunkowane. Dobrym przykładem była akcja wymierzona w prywatny odrzutowiec Taylor Swift – właśnie takie działania mogą przyciągnąć uwagę bez zrażania przeciętnych obywateli. Zamiast prowokować niechęć, warto szukać form protestu, które zwiększają zrozumienie i poparcie dla sprawy.

Ja nie zdziwił bym się że takie akcje jak te na filmie to celowe działania koncernów naftowych lub krajów których gospodarka opiera się na eksporcie ropy służące temu aby wzbudzać negatywne odczucia społeczeństwa w stosunku do działań mających na celu ograniczenie zużycia paliwa kopalnych. Transformacja energetyczna bardzo mocno uderza w ich interesy.
Zgłoś
Kamilp4 2025-05-10, 22:02 1
Szkoda asfaltu. Powinni up🤬lać im dłonie siekierą
Zgłoś
Pitok 2025-05-10, 23:04 1
Używa się acetonu, to klej puści... Po co w ogóle kuć nawierzchnię aby uwolnić rękę takiego debila? Powinni rękę odcinać im siekierą.
Zgłoś
szczecin123 2025-05-10, 23:48 1
up🤬lić kikuta będzie taniej
Zgłoś
outline 2025-05-10, 23:51 1
namate napisał/a:

Co klej złączył człowiek niech nie rozdziela... Po co go ruszali? Postawić słupki, albo zrobić objazd i za dzień czy dwa, po drugiej kupie w spodnie sam by się odgryzł..

MAteriał na kolejny film Piły. Rzucić k🤬ie 5 dnia pilnik i niech robi co chce, wcześniej odgrodzić i nikogo do niego nie dopiuszczać.
Zgłoś
DonG 2025-05-11, 3:35 1
A czy jest możliwość że ta dłuto podczas kłucia mu zejdzie na paluszki? Bo jeśli tak to kilka takich protestów i po paluszkach 😂
Zgłoś
zn506 2025-05-11, 8:51
Websterthe1 napisał/a:

globalne ocieplenie jest realnym problemem,[/quot

Ci klejarze podobnie jak ty - zamawiają rzeczy z aliekspress, napędzając kontenerowce - 1 kontenerowiec = tyle zanieczyszczeń co rok jazdy samochodem przez 50-tysięczne miasto.
Wiesz co najbardziej zanieczyszcza środowisko? Produkcja ubrań - tymczasem julki klejowe co tydzień na zakupach, by raz założone ubranie wyp🤬olić. Klimat się zmienia - to fakt. Może przez działalność człowieka. Może nie. Jeśli już to przez przemysł w Chinach, Indiach, USA. Na pewno Polska nie ma żadnego wpływu. A już z pewnością nie ma wpływy emeryt w Tico z LPG, który nie może wjechać do centrum Warszawy - bo planeta spłonie.

Zgłoś
Jan_Zagłoba_2024 2025-05-11, 9:04
facebook.com/reel/1616894492334297/?app=fbl

Na YT jest wcześniejsza akcja z gazowania
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie