👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
23 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

dajesz radę, więc 3m browar!
a ta emota na końcu to serio z dupy - no chyba że ją wrzuciłeś bo ją lubisz
(tak, też ją lubię
)
a ta emota na końcu to serio z dupy - no chyba że ją wrzuciłeś bo ją lubisz

(tak, też ją lubię

meggi: chcialem go wstawic jako nowy temat , a pomylilem okna i wstawilem jako komentaz dlatego szybko usunalem.
Armagedon: wstawilem filmik z kolega jak on tanczy
Armagedon: wstawilem filmik z kolega jak on tanczy

wiesz nie znam się na beatbox-ie - albo mnie to po prostu nie interesuje
ale ponad 50% komentarzy Ty sam udzieliłeś - na jakieś wyjaśnienia
pozdro chłopczyku
ale ponad 50% komentarzy Ty sam udzieliłeś - na jakieś wyjaśnienia
pozdro chłopczyku

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie