Kolejny niesamowity pojedynek w wykonaniu mariusza
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
szkoda Manka

zdecydowanie za szybko
konto usunięte
2013-06-09, 2:25
konto usunięte
2013-06-09, 2:55
Niedługo będzie się o nim mówiło jak o najmanie.
Mnie tylko zastanawia czy on rzeczywiście przygotowuje się do tych walk z tyloma zajebistymi trenerami tak jak sie zapiera w wywiadach, bo z tego co widac od walki z najmanem zero progresu.
Pudziana to lubiłem oglądać jak był strongman'em, teraz można się tylko z niego pośmiać. On nie umie walczyć, po prostu biegnie do rywala i stara się walić pięściami, bo wie, że ma siłę w łapie. Jeśli da mu się przeciwnika, który się go nie boi to przegra. Najman srał po gaciach zanim wyszedł do ringu przegrał, ten tłusty pączek też szans nie miał. Thompson, Sylvia i ten koleś co z nim teraz walczył, oni liznęli trochę MMA, czy jakichkolwiek sztuk walki i go położyli.
Co do samego KSW to niedługo zrobią z niego wrestling, albo cyrk, bo zamiast walk prawdziwych fighterów dostajemy Pudziana i jego pseudo-walki.
konto usunięte
2013-06-09, 4:09
konto usunięte
2013-06-09, 4:29
na sadistic.pl zawsze mozna liczyc
konto usunięte
2013-06-09, 5:42
W końcu mu sędziowie nie pomogli:)przerost treści nad formą,pudzian to nadęty kark,pusty jak bęben zulusów,szkoda że nie trafił na kogoś kto zrobiłby mu z ryja galaretę.Mógł mu ten drugi złamać bagietę to na rok byłby spokój z ''daaawaaaj na riiinggg''
pyto
2013-06-09, 8:24
przynajmniej byl w tej walce wydolny oddechowo
Takie jest MMA w stójce pewnie by pudzian był liderem ale wystarczy ułamek sekundy jedna dźwignia i skończone, tak jak to pokazał mam Mamed
konto usunięte
2013-06-09, 9:59
Dobra walka to była przed nimi
konto usunięte
2013-06-09, 10:11
Pudzian nad psychiką musi popracować. Choćby nie wiadomo ile ćwiczył technikę, itp. to w każdej walce chłop leci jak taran i chce oklepać przeciwnika jak nie przymierzając Najmana. Tyle, że dobrze dla dobrze wyszkolonego partnera takie stampede to idealny moment, żeby szybko zakończyć walkę i było to widać - szybka kontra i Maniek zdziwiony jakby mu kto zimnioka ukradł.
Hmm no może sie stara jak trenuje nic nie poradzisz ; > Prostego strongmana nie nauczysz odrazu stu technik. takich rzeczy uczy się latami. Co do reszty to ja to oglądam dla Materli i w sumie Mammeda. Nie mówcie że nie jedzie po złoto ..