📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
14 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Trudny0707 napisał/a:
Że tak powiem - gówno z tego. Trzeba tępić analfabetyzm.
Jak Ci tak zależy na języku, to sobie dbaj o niego, ale nie zmuszaj do tego innych.
Wystarczy, że ludzie się umówią, że w l. pojedyńczej będzie końcówka-om i już będzie poprawnie

Język ma służyć przede wszystkim komunikacji, a jeśli czujesz złość gdy widzisz, że ktoś pisze z błędami, to wybacz, ale to tylko twój problem i twoja sprawa, że tak to odbierasz. Mnie to np nie rusza.

Jprdl
dla beki zrobilem blad, a tu taka dyskusja. Nie wierzę.: D
To kiedy moge wpasc na korki?

nwonigers napisał/a:
dzis chlopcze bedziemy uczyc sie odmian czasownikow w czasie przyszlym.
czasownik zrobić
odmiana l
liczba poj. liczba mnoga
ja zrobię my zrobimy
ty zrobisz wy zrobicie
on ona ono zrobi oni/one ZROBIĄ
a teraz prosze bardzo odmienic slowo usiąść.
Za te lekcje powinienes mi slono zaplacic i przeprosic rodzicow.
To kiedy moge wpasc na korki?

marinis napisał/a:
Na początek zacznij od siebie, bo ty na to najbardziej zasługujesz.
kek. Zabolała dupa? Wyżal się na tiktoku czy innym ścierwie dla lansiarzy.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie