📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
25 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Uważam, że gdyby stejki były tańsze to nie jadło by ich się z taką gracją

Ania Słodkiewicz kiedyś była taka fajna... co ona ze sobą robi...
mataertest napisał/a:
sprzedał się, je**** komercha
Twoi starzy też się sprzedali, bo chodzą do roboty.

Cale życie 'koksem' nie będzie a żyć za coś trzeba. Za szacun ludzi ulicy stejka nie kupisz.

dokładnie. twoja stara śmiga po sklepie w fartuchu z napisem Biedronka. też powiesz, że się sprzedała?
6 Grudnia otwierają u nas Lidla.... ciekawe jak się rzucą na promocje

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie