A może by tak ogarnąc tyłki i zrozumieć czym tak naprawdę jest czarny humor?
Zdystanoswanie się do pewnych kwestii i wartości, a zwłaszcza do samego siebie. Dość zdrowa postawa podczas stykania się z taką tematyką, w której ten serwis bryluje.
Dlatego tez jeśli ubodzie mnie czyjaś wypowiedź na temat bliski memu sercu to nie zaczynam flejmu tutaj i nie bluzgam na prawo i lewo, czy tez nie staram się wbić autora wypowiedzi argumentami w glebę.
Więcej dystansu ludzie
Zdystanoswanie się do pewnych kwestii i wartości, a zwłaszcza do samego siebie. Dość zdrowa postawa podczas stykania się z taką tematyką, w której ten serwis bryluje.
Dlatego tez jeśli ubodzie mnie czyjaś wypowiedź na temat bliski memu sercu to nie zaczynam flejmu tutaj i nie bluzgam na prawo i lewo, czy tez nie staram się wbić autora wypowiedzi argumentami w glebę.
Więcej dystansu ludzie

A może po prostu każdy przyłączy się do merytorycznej dyskusji która bądź co bądź ale może być jedną z ciekawszych dzisiaj. Srał pies że katol ale podejdźcie do tego od strony historycznej. Jeszcze żaden papa nigdy nie abdykował ze stanowiska.
Jak dla mnie to Ratzi jest pragmatykiem i bądź co bądź solidnie chce wykonywać swoją robotę(niemiec p🤬lony) a patrząc już na jego wiek tylko coraz bardziej by ramolał na tym najwyższym stanowisku w K.k. Więc decyzja dobra.
Jak dla mnie to Ratzi jest pragmatykiem i bądź co bądź solidnie chce wykonywać swoją robotę(niemiec p🤬lony) a patrząc już na jego wiek tylko coraz bardziej by ramolał na tym najwyższym stanowisku w K.k. Więc decyzja dobra.
podpis użytkownika
cycki! <3
Stryjek napisał/a:
DUST DEVIL, jesteś c🤬jem.
Wiem :*
tg23tm napisał/a:
Weź ty sie p🤬lnij w czerep i poczytaj zanim sie wypowiesz ignorancie zapluty
Zapluty... jak zapluty karzeł reakcji AK? (dla nie wtajemniczonych: był taki "poster" propagandowy) Nie no słownictwo jak u rasowego komucha. Jestem dumny

tg23tm napisał/a:
Widze, że ty czerwonym sk🤬ysynem jesteś do piachu z toba
Dzięki! Życzę dużo zdrówka, żeby ci żyłka na c🤬ju nie pękła z emocji

@Di_ReDD
Malutki błąd - B16 jest drugim papieżem w historii który abdykował: Pierwszym był Celestyn V, który abdykował 13 grudnia 1294 r.

BTW: pamiętacie była jakaś przepowiednia, że świat się skończy jak papieżem zostanie Polak, a potem czarny a potem coś tam jeszcze

Była też druga przepowiednia, że jak się zapełnią wszystkie nisze umarłymi papieżami w kaplicy Sykstyńskiej(?) to też świat się skończy, a już zostało mało tych nisz... Może B16 w ten sposób poświęca się, żeby świat trochę dłużej potrwał?

QUASWERTY napisał/a:
Szczerze... C🤬j mi z Twojego piwa :] I tak "radler" z 2 promilami...
to sp🤬alaj