👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zn506 napisał/a:
Po wyborach będą relokowani do POlski. Już dla nich mieszkania się budują. Będą dostawać 4000 zł kieszonkowego i darmową p0lkę, żeby nie myśleć o wyjeździe
Gdzieś był przed wyborami? Teraz ewry bady gangsta, ale teraz jest już za późno. Oni już tu są!!!!1

google.pl/search?q=%22afera+wizowa%22
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.
Czego chcecie, przecież trafił... Jakbym chciał to bym nie trafił bo to krzywo lata
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.
gonzor napisał/a:
A PiS sprzedał 250.000 wiz w różnych krajach, ale oni zaraz wyjechali ubogacać bardziej na zachód, w Polsce im nie pasowało. Znaleziono nawet takich gagatków w Meksyku...
W sumie to Polska zarobiła na wizach tych którzy potem jechali do USA. U nas nie zostali. Taki interes to ja rozumiem. A teraz Niemcy złapią przestępcę i zapytają : "Przedarłeś się przez polską granicę UE to Cię wyślemy do Polski a jak nie to poza unię. Co wybierasz ?"
Każdemu przypomni się, że przekraczał granicę z Polską.
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie