Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

To jest sadistic a nie różowy fan club biebera..![]()
to nie znaczy ze musi byc jakies darcie ryja ktorego prawie nikt nie lubi jeszcze w jakosci jak z ruskiego magnetofonu jest pewnie 1000 innych kawałkow które by tu tez mogly pasowac.

Teraz nie obraziłeś tylko mnie ale wszystkich metali.. Ciemna maso Ty myślisz, że jeśli ktoś jest metalem to od razu szatanista i wpierdziela koty?! Wyobraź sobie, że nie.. Nienawidzę jak jedzie ktoś stereotypami - o metal pewnie szatanista i wpierdzila koty. Dla Twojej informacji nie każdy metal to szatanista - a takich jest mało. Nawet Marilyn Manson nie jest szatanistą - jak sam powiedział w jednym wywiadzie, że jest ateistą, ale Ty oczywiście nadal myślisz, że szatan bo obejrzałeś jego jeden teledysk i wiesz o nim wszystko. To samo tyczy się wielu innych wykonawców / zespołów. I na przyszłość proszę Cię abyś się nie wypowiadał na tematy o których nie masz zielonego pojęcia, ok?
![]()

O takie coś to się obrażają przewrażliwione cioty ("ojoj nazwał mnie szatanistą a przecież nawet mój idol mówi że jest ateistą

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie