👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Zajebiście, tamburyniarz. A łykasz czasem coś na uspokojenie? Chyba traktujesz parę rzeczy zbyt poważnie...
Btw classic metal czy hard rock są straszne. 15 longplay'ów jednego zespołu i wszędzie to samo

Btw classic metal czy hard rock są straszne. 15 longplay'ów jednego zespołu i wszędzie to samo

tamburyniarz, wrzuć na luz bo czuję tu takie JP FIRMA, tylko w wersji kindermetala albo jakiegoś innego czegoś. nie o tym jest ta Twoja Muzyka przecież...
A mnie się podoba i muzyka i filmik. Dobry Trance jest ok. Ale i tak lepsze są klimaty Electro.
tamburyniarz, ludzie krytykują muzykę głównie dlatego, że się na niej nie znają. Słuchają jakiejś komercji co leci w radiu eska. Jak usłyszą gitarę elektryczną to jest to dla nich metal a jak usłyszą bit to mówią że to techno. Niektórzy nawet jak słuchają dance'u to potrafią powiedzieć że to techno, a bardzo prawdopodobne jest to że w życiu takiej muzyki nie słyszeli. Pewnie mało kto z młodych ludzi wie nawet co to jest Dżem. Ja akurat znam ten zespół, i mimo że nie słucham blues'a to parę ich kawałków mi się podoba.
Mimo że nie słucham metalu itp. (parę łagodnych kawałków rocka mi sie podoba, ale to tyle), masz tamburyniarz rację co do krytykowania gatunków muzyki przez innych, ale odniosłem wrażenie jakbyś innych namawaiał do słuchania "cięcia brzeszczotem drutu"
. Nie zniżaj się do poziomu innych. Pozdro
Mimo że nie słucham metalu itp. (parę łagodnych kawałków rocka mi sie podoba, ale to tyle), masz tamburyniarz rację co do krytykowania gatunków muzyki przez innych, ale odniosłem wrażenie jakbyś innych namawaiał do słuchania "cięcia brzeszczotem drutu"

To nie jest Temat o muzyce a już na pewno nie o poście tamburyniarza
Pamiętajcie o tym pisząc kolejne posty
Pamiętajcie o tym pisząc kolejne posty
przynajmniej można policzyć ilość wypowiadanych "Ouuu!" Przez cały filmik... Odważy się ktoś takiej kalkulacji? ;]
w sumie jak ktoś jest często na sadisticu to tylko zbiór filmików, które już widział...

Zawsze mnie śmieszyły i będą śmieszyć wypadki
Oczywiście pod warunkiem, że bez mojego w nich udziału

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie