👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
50 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Różal przeczytaj ze dwie ksiażki, a poza tym wyglądasz jak byś spał na mokrych gazetach.

ruszyli byście dupska, a nie tylko potraficie hejtować..
Różal jesteśmy z tobą
Cytat:
Mateusz Rajewski uległ wypadkowi w czasie treningu w "klubie" Husaria - 19 grudnia 2012 roku. Leży we włocławskim szpitalu sparaliżowany od szui w dół, oddycha przez respirator... I gdyby nie determinacja Jego dziewczyny, nie wiadomo jakby to wszystko wyglądało!!!
Centrum Wolontariatu Włocławek zaprosiło do współpracy przy Akcji Pomocowej sprawdzonych ludzi, organizacje i instytucje. Już wkrótce opublikujemy ich listę. Dziś jednak najważniejsze jest ŻYCIE Mateusza!
zwykły gest, jedno zdjęcie i cały ból znika...

ogladal ktos kiedys wywiad tego idioty?
pierwszy raz w zyciu widze te wywiady buehe
pierwszy raz w zyciu widze te wywiady buehe

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie