Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Adrian92 2024-01-18, 21:12 3
cygann napisał/a:

sam jesteś p🤬da. c🤬j wie co to za dziki kraj, jakiś debil wyrywa prawdopodobnie telefon. Ryzykował byś wyłapanie kosy albo kulki dla telefonu jakiejś obcej baby?

Pewnie jakbyś był świadkiem gw🤬tu to byś nie zareagował bo byś się bał, że sam zostaniesz zgw🤬cony
Pokolenie teoretyków, zanim zaczną działać muszą 10 minut się zastanowić i zadzwonić do przyjaciela, mam nadzieje, że jak kiedyś będę potrzebował pomocy to w okolicy nie będzie takich ciot
Zgłoś
Pantaran 2024-01-18, 21:32
Adrian92 napisał/a:

Pewnie jakbyś był świadkiem gw🤬tu to byś nie zareagował bo byś się bał, że sam zostaniesz zgw🤬cony
Pokolenie teoretyków, zanim zaczną działać muszą 10 minut się zastanowić i zadzwonić do przyjaciela, mam nadzieje, że jak kiedyś będę potrzebował pomocy to w okolicy nie będzie takich ciot

Co się ciskasz on tego nie zrozumie jest prawdziwym Europejczykiem ogląda się na innych na policję czy tak kogoś innego. Wstydzi się ustąpić miejsca w autobusie bo boi się że ktoś kogo nawet nie zna i ma takie same kompleksy że pomyśli że nie jest twardzielem a obaj są mistrzami w grach wideo a w fortnite mają wysokie levele
Zgłoś
rodziu81 2024-01-18, 21:55
na motorze już drugi czekał. faceci p🤬dy ale jesli akcja dzieje sie w Brazylii to sie nie dziwie ze sie nie angazowali
Zgłoś
Maculata 2024-01-18, 22:16
motylekwbrzuchu napisał/a:

Co za p🤬dy p🤬lone. Dopiero jakiś dziadek musiał zadziałać. Pokolenie pedałów

Sami na kreowanie takich głosowaliście.
Zgłoś
Babosz 2024-01-18, 22:16
lokal.szczecin napisał/a:

ten w brazowej koszulce to dopiero jest ciota, na bank to ta jego baba go dyma a nie on ja!

Ten to przynajmniej zasłonił swoją laskę.
Spójrz na tego w białej koszulce po drugiej stronie chodnika xD
Zgłoś
zipi 2024-01-18, 22:17 6
wilekie SIMPY w komentarzach by ryzykowali życiem dla telefonu randomowej damulki xD biegnijcie traktować dziewczynki jak księżczniki i doładowywać im onlyfansa a one i tak na was srają
Zgłoś
Martyna666 2024-01-18, 22:42 2
oho! kozaczki z internetu się w komentarzach uaktywnili XD

zipi napisał/a:

wilekie SIMPY w komentarzach by ryzykowali życiem dla telefonu randomowej damulki xD biegnijcie traktować dziewczynki jak księżczniki i doładowywać im onlyfansa a one i tak na was srają

jak im to wpajają od małego jak psom to co się dziwisz? odruchy pawłowa się załączają XD i ten shaming buahahhah
Zgłoś
dr.lecter 2024-01-18, 22:52 4
Nie dalej jak kilka dni temu jak papa oberwał kulkę od rewolwerowca to ci sami stulejarze wypisywali, że po c🤬j się mieszał. Się wmieszał a teraz kopyta wyciąga.
Zgłoś
b................3 2024-01-18, 22:54 1
Ludzie to K więc nie widzę powodu aby komuś pomagać. Sam też nigdy nie otrzymałem pomocy w tego typu sytuacjach i trudno, liczę tylko na siebie.
Zgłoś
modified1 2024-01-18, 23:32
Sie k🤬a chowają za swoimi babami xDDDDDDDDD o c🤬ju zloty xDDDDDD
Zgłoś
6ku6buu6 2024-01-19, 0:30

A ty byś ryzykował swoje życie dla jakiejś randomowej rury z ulicy? Proszę bardzo białorycerzyku-frajerze.
Zgłoś
kirus 2024-01-19, 1:23

poczekaj pare lat jak te p🤬dy z mlodego pokolena dorosna, bedzie dopiero weslo
Zgłoś
pawlik2000 2024-01-19, 8:06
Ja bym nic nie robił ,wyj🤬e sam kiedyś torebki wyrywałem
Zgłoś
JohnDoe 2024-01-19, 9:41
Beszczelna? Nie ma takiego wyrazu w żadnym języku świata. O co Ci dokładnie chodzi?
Zgłoś
Somberoajaj 2024-01-19, 10:28
ale agregat jest
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie