Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
podpis użytkownika
Jesteśmy zamknięci w labiryncie na trzecim piętrze instytutu badać entomologicznych im. LorenzaTechnicznie rzecz biorąc tak, ale nie widziałem aby komuś z prawicy tak odkleiła się klepka jak szczekającym lewakom czy tym babsztylom od wieszaków i parasolek
Tutaj można polemizować. Klepacka, Bąkiewicz, Górniak, Adamek,Najman i znalazło by się jeszcze kilku odklejeńców

jest ci tak łatwo powiedzieć, bo twoje życie jest proste jak cep: robota-dom i telewizja tvpis. Ale gdybyś oglądał to co oglądasz że zrozumieniem to byś wiedział, że takie chore frustracje jak pani z filmika są przejawem irytacji na politykę tępoli z pisu. Koniec kropka.do wariatkowa... nad czym sie tu zastanawiac?
jest ci tak łatwo powiedzieć, bo twoje życie jest proste jak cep: robota-dom i telewizja tvpis. Ale gdybyś oglądał to co oglądasz że zrozumieniem to byś wiedział, że takie chore frustracje jak pani z filmika są przejawem irytacji na politykę tępoli z pisu. Koniec kropka.
Że mówisz, żeby tvn ze zrozumieniem oglądać?
jest ci tak łatwo powiedzieć, bo twoje życie jest proste jak cep: robota-dom i telewizja tvpis. Ale gdybyś oglądał to co oglądasz że zrozumieniem to byś wiedział, że takie chore frustracje jak pani z filmika są przejawem irytacji na politykę tępoli z pisu. Koniec kropka.
Te frustracje są objawem zaburzeń emocjonalno-psychicznych. Jest na takim etapie, że wydaje jej się, że wie wszystko i przez to nic do niej już nie dotrze po za przekazem z jej "wolnych mediów". Taki typowy produkt. Fast food.
Za duza dawka tvn'u i tak to sie kończy
Racja TfałszN wszedł za głęboko

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie