Ten uczuć jak zamawiasz żąrcie w aplikacji, płacisz dodatkowo za dostawę i przychodzi ci... TO.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:49
Pan_Cernik napisał/a:
To może przestań być p*zdą w necie i zacznij chodzić po lokalach w ubraniu z napisem że masz w dupie barmanów i kelnerów i że nie płacisz napiwków, a jak im się nie podoba to ch*j im w dupę.
Ale raczej tego nie zrobisz, boś p*zda...
Tutaj nie chodzi o brak szacunku do kelnerów i barmanów, barmanek, dostawców itd.
Tylko o to, że to nie jest moja wina, jako klienta, że taka osoba ma beznadziejne wynagrodzenie i bez premii w postaci napiwku nie jest w stanie przeżyć.
Ja kupuję produkt z dostawą. Proszę mi podliczyć cenę produktu i dostawy. Nic ponad to nie mam obowiązku płacić. Cena jest ustalona. Jak jesteś w sklepie i nabierzesz towarów za 100zl i powie Ci kasjer że należy się 300zl bo on chce 200zl napiwku, to też dasz ? I to jeszcze nie fiskalne oczywiście, bo się z tego nie rozliczy.
To nie jest Twój problem jako klienta, że dostawca nie zarabia dobrze. Jeżeli jego kontrakt jest do dupy to niech nie pracuje na śmieciowych kontraktach.
Problem jest z tymi mendami co się zgadzają na takie kinowe warunki i później pracodawcy myślą że to jest normą...
Za przyjazd do umierającego pacjenta też zacznę sobie napiwki qrwa doliczać. Napiwek jest indywidualną sprawą, chcę to daje, nie to nie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie