Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie pytasz ale zarzucasz więc licz się z odpowiedzią. Jakby mnie bolało to pod każdym postem o tej tematyce bym ubolewał. Popychasz bzdury i sam się wyjaśniłeś. Zrobiłeś to samo... piszesz ,że poniżam osoby o których nie mam pojęcia, a sam wrzuciłeś wszystkich motocyklistów do jednego wora o których nie masz pojęcia.
Chwilę wcześniej odezwała się dwubiegunowość:
I Ty niby nie kategoryzujesz? Najpierw zacznij traktować wszystkich uczestników drogi tak samo ,a wtedy oczekuj takiego samego traktowania. Klepiesz co Ci ślina na język przyniesie.
Nie dość ,że jesteś biedą umysłową to nawet nie wiesz co piszesz ale przy dwubiegunowości jestem w stanie Ci to wybaczyć.
Fakt że musiałeś edytować ten post 4 razy mówi sam za siebie. Już nawet nie próbuje zrozumieć tego bełkotu. Powodzenia w życiu!
Fakt że musiałeś edytować ten post 4 razy mówi sam za siebie. Już nawet nie próbuje zrozumieć tego bełkotu. Powodzenia w życiu!
Napisałbym Ci dlaczego edytowałem post tyle razy ale posądziłbyś mnie o chwalenie się pieniędzmi w dodatku pisanie o takim bełkocie powoduje ,że sam już zaczynam bełkotać. Natomiast ja już nie staram się zrozumieć twojego toku myślenia i hipokryzji jakiej tu doznałem.
Również życzę powodzenia!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie