Oto piękny, wzruszający i chwytający za serce film.
piękne , prawda?
A chcecie wiedzieć co to naprawdę znaczy?
Elity dobrze wiedzą ,że kryzys dopiero się zaczyna. To piękne przesłanie powinno uświadomić ciemne masy, że nawet jak popadną w całkowite bankructwo to nie ma co robić od razu zadymy czy coś. Przecież w chatce z gówna tez może byc pięknie - tym bardziej ze będzie rozdawana woda w butelkach .
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pewnie do wody wrzucił tabletkę gw🤬tu, dlatego na końcu gdzieś ją niesie na rękach
I wszystko się zgadza biali piją białą wodę a kolorowi kolorową. Proste
konto usunięte
2013-08-08, 19:08
piekny wzruszajacy socjalizm... zamiast to przez szmatke przefiltrowac to gowniara bedzie czekala codziennie na czysta wode
konto usunięte
2013-08-08, 19:10
Widziałem to wczoraj na pudelku.
I kolejny temat od Caritasu czy innego kochającego Polsatu...
konto usunięte
2013-08-08, 19:10
konto usunięte
2013-08-08, 19:16
Czemu ta mała nie ma sutków
konto usunięte
2013-08-08, 19:16
fajna dupa, szkoda że już taka stara... żart, ale kiedyś będzie niezła szprycha
konto usunięte
2013-08-08, 19:21
Nie widziałem w tym filmiku nic wzruszającego.
Może poza tym momentem, gdy ten skośnooki daje jej z litr spirytu.
Pedofil cieszy mordę, bo w tej butelce rozpuścił GHB.
Nie będąc zupełnie złośliwym to podstawowa filtracja przy użyciu byle szmaty i piasku usunie praktycznie cały stały syf, a potem wystarczy taką wodę wystawić na 2-3 godziny na pełne słońce żeby promieniowanie UV zabiło wszystkie bakterie i pierwotniaki tak więc nie wiem jak przy takiej łopatologicznej metodzie oczyszczania wody można zdychać na sraczkę...
Gówno prawda , nie wpuściliby go do samolotu z butelką wody