Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:56
Bez spiny
tds1974 • 2013-06-11, 20:18
Ciekawe ile jest wyspiarskich forów, na których toczą się takie dialogi. A oni mają na co narzekać, bo u nas muslimów jak na lekarstwo

Zgłoś
Ratilt 2013-06-11, 23:42 4
Tradyt napisał/a:

tds1974 wynika z tego, że nawet nie znasz historii naszego kraju pało. Bitwa po Wiedniem mówi Ci to coś ?cCapate dostali ostro po dupie.Polska husaria , bitwa pod Grunwaldem , bitwa pod Moskwą .Kiedyś byliśmy potęga, wiem wiem teraz w gimbazie o tym nie uczą .

No, fanie, fajnie. A teraz wymieńmy sobie nasze porażki: potop szwedzki, II-wojna światowa, powstania listopadowe i styczniowe, powstanie warszawskie, mówi ci to coś? Wiem wiem, teraz na kółku różańcowym chłopców po chemioterapii trzepiących do orzełka o tym nie uczą. Husaria i te sprawy...
Zgłoś
Pater patriae 2013-06-12, 0:19 10
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
tds1974 2013-06-12, 0:39 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Pater patriae 2013-06-12, 0:48 4
Zgłoś
kombbatant 2013-06-12, 2:06 16
Zgłoś
!Timon 2013-06-12, 3:49 2
Zgłoś
bloodwar 2013-06-12, 6:21 4
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-12, 9:16 6
Zgłoś
Tradyt 2013-06-12, 10:01 2
Zgłoś
Ork.Fajny 2013-06-12, 11:14 2
Zgłoś
gringo2412 2013-06-12, 11:58
tds1974 napisał/a:

Bo na Wyspy, jak wiadomo, z Polski wyjechali tylko lekarze i fachowcy.
Widziałeś reportaż o Polakach, których nie stać na powrót do Polski i żebrzą po dworcach? Polecam

Nie widziałem, a chętnie zobaczę, masz jakiś link czy cos?
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-12, 12:05
Bez spiny, co to gówno pozbawione jakiejkolwiek logiki robi na głównej ? Autor bije do "islamizacji" ale chyba nie wie co to znaczy.
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-12, 12:09
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-12, 12:17
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-12, 12:24
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem