Na stwierdzenie, że tarcza rakietowa miała być zbudowana przeciwko Iranowi, a nie Rosji
Jeśli było to ktoś nie potrafi tagować.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2014-05-21, 14:59
luka5z widzę że ty o sobie już mówisz w liczbie mnogiej kacapie, i nie wyzywaj mnie kmiocie bo nie robi to na mnie wrażenia
Wczoraj przed północą na jakimś kanale leciał program o sytuacji finansowej Putina. W mediach kreuje się na skromnego polityka, a tymczasem jeden z kolekcji jego zegarków jest wart 500.000$. Uważa się go za najbogatszego człowieka w Europie. Korupcja obecna na każdym szczeblu władzy, właściwie im wyżej tym gorzej. Propaganda robi swoje, w końcu to coś w czym ruscy specjalizują się już od wieków, ten naród tak ma.
konto usunięte
2014-05-21, 15:16
konto usunięte
2014-05-21, 15:42
Cytat:
gadające niestworzone rzeczy Korwiny
Dopóki ludzie wychowani w komunie i nie mający jakiejkolwiek wyobraźni / wiedzy ekonomicznej nie wymrą to ten kraj nie będzie normalny.
konto usunięte
2014-05-21, 15:43
@tytus05 zapomniałeś tylko dodać, że Polska żyje na kredyt, a Rosja z ropy. Przypominam, że w 2020 roku kończą się wszelkie "zbawienne" dotacje z UE i od tej pory będziemy już się tylko dokładać. Teoretycznie teraz jesteśmy w okresie "pączka w maśle", a długi trzeba będzie zacząć spłacać.
konto usunięte
2014-05-21, 15:51
konto usunięte
2014-05-21, 16:05
konto usunięte
2014-05-21, 16:55
konto usunięte
2014-05-21, 17:02
Ropa naftowa jest Rosji przekleństwem a nie błogosławieństwem. W tak słabej gospodarce, przy dużych złożach ropy i bardzo wysokich jej cenach, duży eksport ropy sprawia, że właściwie nie opłaca się robić nic innego jak ją wydobywać, i sprzedawać. Nie opłaca się rozwijać żadnej innej gałęzi przemysłu.
To samo teoretycznie mogłoby się stać z Polską jeśli okazałoby się, że nasze złoża gazu łupkowego są jakieś bardzo duże (raczej tak to nie będzie).