Za coś takiego powinny być jakieś paragrafy chyba?
podpis użytkownika
Gdzie zginęło moje minimum 1200 tematów?
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak piedrdolnie guzik jakiś to zabije..
poznajesz w klubie, zabierasz na chatę naj🤬y, a rano co ? tylko samobójstwo zostaje
swoją drogą nieźle musi bęgale nap🤬lać przy takim ucisku
Po rękach widać że locha.
Żal mi takich ludzi. Wolą niszczyć sobie organy i oszukiwać innych zamiast poświęcić 50zł miesięcznie 2h tygodniowo na siłownię. A no tak, bo wysiłek fizyczny boli. Jak zostanę kiedyś prezydentem to otyłość będzie zdelegalizowana i będą przymusowe obozy chudnięcia
Przecież to jakiś zbok zakłada, po łapach widać że chłop.
Że jeszcze żaden stulejarz nie napisał, że fajna dupa? Ostatnio podobna zjeżdżała rowerem z górki i była cała masa koniobijców podziwiających kaszalota.
obejrzałem to o 14:10 i do tej pory rzygam...............................................
konto usunięte
2018-11-25, 20:14
To ja już wolę baby z k🤬sami
To jest tzw. ubiór na cebulkę. Jak się taka później rozbiera, to się płakać chce.
konto usunięte
2018-11-25, 20:27
Loche przeważnie idzie rozpoznać po nalanej twarzy i ramionach średnicy męskiego bica.
A jak jedyneczka do zrobienia na szybko to chyba w tym wypadku nie przejdzie..
konto usunięte
2018-11-25, 21:12
spinaczel napisał/a:
Żal mi takich ludzi. Wolą niszczyć sobie organy i oszukiwać innych zamiast poświęcić 50zł miesięcznie 2h tygodniowo na siłownię. A no tak, bo wysiłek fizyczny boli. Jak zostanę kiedyś prezydentem to otyłość będzie zdelegalizowana i będą przymusowe obozy chudnięcia
weź się nie spinaj, w Polsce nieprędko pedał zostanie prezydentem, a już napewno nie za twojego żywota
A żeby ją sraczka w środku imprezy dopadła.
konto usunięte
2018-11-25, 21:33
konto usunięte
2018-11-25, 22:19
mi się tam bardziej "przed" podobała, lubię takie tłuste świnki