Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Parzo 2013-10-17, 23:37
Rozwinięcie skrótu HGW = h🤬j go wie. Dziekuje, dobranoc.

podpis użytkownika

Wymyj zęby, mój siwek lubi czyste stajnie...
Sadistic - czyli forum które wiele pisze, a nic nie wyjasnia.
Zgłoś
Mr.Diesel 2013-10-17, 23:51
@tombaz

No faktycznie...super osobniki...olewają swoje dzieci i nawet nie chcą na nie złamanego grosza dać.
Postawa godna naśladowania.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-10-17, 23:53 1
dotąd śmiałem sie ze w tym kraju dz🤬ki maja lepsze wykształcenie niz politycy... ale czas nie stoi w miejscu, oto dnia 17 października 2013 roku, naszych polityków rozj🤬i bezdomni. oby tak dalej
Zgłoś
Konto usunięte 2013-10-18, 0:03 2

Prawdziwa twarz Einsteina
Zgłoś
Konto usunięte 2013-10-18, 0:22 3
jak to jest, ze osoby bezdomne z ograniczonym dostepem do mediow, wiedza wiecej od osob na codzien siedzacych sobie wygodnie w domu i majacych wszystko w dupie twierdzac, ze w tym kraju jest dobrze?
Zgłoś
T0B1 2013-10-18, 10:45 2
Jak to kiedyś Korwin powiedział - myśl, że dwóch meneli spod sklepu ma więcej do powiedzenia niż profesor uniwersytetu jest przerażająca, ale tak właśnie wygląda demokracja.

Nie wiem czy dokładnie tak to brzmiało, ale o to chodziło i nie jestem fanboyem Korwina bo on też miewa dzikie jazdy.

podpis użytkownika

"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
Zgłoś
Konto usunięte 2013-10-18, 10:50
Piękna manipulacja panie kaczyński, łykajcie dalej patafiany

I k🤬a grają na was jak na pianinie, gdzie nie uderzyć kto inny się odezwie
Obudźcie się ludzie!
Zgłoś
Konto usunięte 2013-10-18, 11:20 1
Jakiż buntownik, jaki rebel! Prowadź nas, maluczkich i zagubionych, o władco małych liter! Pokaż, jak pogardą niepoprawnej polszczyzny wyplenić zło z warszawskiej ziemi!
Zgłoś
Konto usunięte 2013-10-18, 12:38
Co niby takiego mądrego powiedzieli? Typowe roszczeniowe marudzenie żuli spod budki z piwem. I nie jestem miłośnikiem PO ani Hanki. "Władza jest zła bo my jesteśmy biedni a oni nie są biedni i w ogóle jest źle." Pomysł, żeby Hanka się zamieniła z menelem miejscami to już totalna bzdura. Przy całym moim braku sympatii dla HGW to jednak nie ona stoczyła się i popadła w alkoholizm, z jakiej racji więc miałoby do takiej wymiany dojść?
Zgłoś