Za pomoc zwierzętom należy się zawsze wielkie zimne piwo !

Bezdomnym to nie ma kto pomóc a oni w podzięce też mogą polizać i zesrać się na podjeździe !

@up bezdomni są najczęsciej bezdomnymi z własnej,nieprzymuszonej woli kolego,a zwierzęta nie są niczemu winne tego,że ktoś je gdzieś zostawił czy wyj🤬 z domu. Osobiście wolałbym pomoc takiemu psiakowi niz bezdomnemu. Ludzie to k🤬y-jak pokazuje ten filmik (nie chodzi mi o tych co uratowali tego psiaka,bo dla nich to sie nalezy skrzynka zimnego budweiser`a) i dlatego wiekszy szacunek mam do zwierząt

podpis użytkownika
UZDI
oni majawiecej takic akcji najlepszy jest ten szary na poczatku a pozniej okazal sie ialy i bardzo wdzieczny co widac nafilme . szukajcie gdzies w necie ..Ja jade na ryby
chciałbym się obudzić pewnego ranka i mieć nagle lepsze życie. Tak jak ten pies
podpis użytkownika
Bóg zesłał mnie na Ziemię, żebym wk🤬iał ludzi
Takie rzeczy powinno się robić normalnie, z powodu moralności, a nie żeby nagrać filmik z wzruszającą muzyczką.
@FrasQs: wszystko (oprócz ż🤬dów i pedałów)>muslimy
Dzieło życia furry-futrzaste-slicznotki-vt147393,1485.htm#3448570
Post #500 baltimore-vt357642.htm#3961482
podpis użytkownika
Post # 250 furry-futrzaste-slicznotki-vt147393,1065.htm#3313379Dzieło życia furry-futrzaste-slicznotki-vt147393,1485.htm#3448570
Post #500 baltimore-vt357642.htm#3961482
trebeter napisał/a:
Szczeniak i przyjaciele
co to k🤬a jest?
jak on to zdobył???
podpis użytkownika
jebniesz się w łeb pilnikiem - boli, nie jebniesz - nuda, ot paradoks
A dam piwo - jak mi k🤬a ludzi nie żal - bo to obłudne sk🤬ysyny... tak za doprowadzenie psa do takiego stanu powinni odbierać statut "człowieka" i wysyłać "twardziela" na miesięczne safari - tak jak go natura stworzyła. 30 dni sp🤬alania przed gepardardami - to jest dopiero bycie kozakiem.
Dorzucam 2 psa uratowanego przez tych gości - z tego co zrozumiałem przywrócili mu częściowo wzrok.
Dorzucam 2 psa uratowanego przez tych gości - z tego co zrozumiałem przywrócili mu częściowo wzrok.

tip.top napisał/a:
ojejku, ktoś poczuł się urażony![]()
Jebnij focha...
Obrazek
i idź na samosie, bo to nie miejsce dla Ciebie.
Idz pozap🤬laj w schronisku dla zwierząt, to może się ludzkich uczuć nauczysz. Bo póki co to zachowujesz się jak cep ze wsi.