👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ellsworth napisał/a:
Ale głupoty wypisujesz. To już prędzej kierwoca przekraczający prędkość powinien być sądzony za usiłowanie morderstwa, bo ma to znacznie większą zależność przyczynowo-skutkowa niż "niezabezpieczenie" psa.
Kierowca za zabicie kogoś, o ile nie był to wypadek przez sarnę, szczeloną oponę, ale przez jego, choćby i roztargnienie, też powinien odpowiadać jak za zabójstwo. Na drogach ginie 8 osób dziennie, w tym kobiet i dzieci. Przez nieodpowiedzialne przepisy.
Tak samo człowiek który kupuje niebezpieczne zwierze psa, tygrysa cokolwiek, i choćby przypadkiem puszcza go na miasto, gdzie ów tygrys zagryza dziecko, też powinien odpowiadać jak za zabójstwo.
Wy chyba straciliście kontakt z rzeczywistością. W momencie gdy ktoś wozem 300 lat temu przejechał dzieciaka, albo gdy nie upilnował konia który go stratował, czy psa co go zagryzł. To kto ktokolwiek o coś pytał? Mierzył poziom alkoholu, usprawiedliwiał "to tylko zwierze"... Nie. Gnoja winnego śmierci dziecka, na rynek i słusznie oprawić! By się ludzie nauczyli odpowiedzialności za to co czynią.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie