Niedoświadczony jaguar nie za bardzo wiedział, jak sobie poradzić ze skamlającym, osranym ze strachu psem (zwróccie uwagę na ogon psa)
podpis użytkownika
Gdzie zginęło moje minimum 1200 tematów?
Z tym ogonem to oczywista sprawa. Chronił to co najcenniejsze - JAJA.
Gdybym miał ogon zrobiłbym z niego tarczę dla jaj
N................X
2018-10-18, 0:12
Jaki morał? "Nie śpij na środku drogi, bo cię coś wp🤬li"
S................n
2018-10-18, 0:39
lilmuzynio napisał/a:
Psy to największe p🤬dy wśród zwierząt. Przypominają sebixów na osiedlu atakujących pierwszoklasistę wracającego ze szkoły. Są mocne i mądre w grupie.
Wszystkie psy powinno się likwidować a te typu pitbul to wręcz z urzędu.
Wstawaj!!!! Zesrałeś się!!!
Psy nie są do walki z jaguarami czy innymi kotowatymi tym bardziej udomowione więc sklejce p🤬dy xd
H................h
2018-10-18, 5:37
taki obesrany że aż zapomniał jak się szczeka
q................q
2018-10-18, 6:41
@up: Na stówę jakieś łożysko wybite.
Hranipex napisał/a:
Z tym ogonem to oczywista sprawa. Chronił to co najcenniejsze - JAJA.
Bardziej zatykał dupsko aby się nie zesrać ze strachu przed kamerą.
Lampartowi zrobiło się głupio, że musi p🤬dę zabić, to sobie poszedł.
s................8
2018-10-18, 8:40
Tak k🤬a, rozczłonkował to chyba cię wujek w piwnicy, bez przesady, nie był zbyt duży ten pchlarz j🤬y, trochę zimnej krwi, jakiś dobry kij i masz nowy dywan pod kominek
j................o
2018-10-18, 8:49
Psy są głupie jak but. Do tego tchórze i sprzedawczyki. Psy to najgorsze k🤬y ze świata zwierząt. No może tylko gołębie są gorsze. J🤬 psy.
N................o
2018-10-18, 11:46
może się chciał pobawić a ten go zbluzgał
Oglądając film właśnie przychodziła mi do głowy jedna myśl kojarzaca się właśnie z zachowaniem kobiet. Pies definitywnie suka i i jaguar tak stwierdził " jak ma mi tak p🤬lic to p🤬le. Ide"
Gołębie, jak ja ich k🤬a nienawidzę...
dudek694
Ja tam widzę przeciętnego samca alfa z mikropenisem ujadającego w internecie że feministki chcą odebrać mu męskość i władzę (których nigdy nie miał swoją drogą).