👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przecież to mały Sfinks, tyle że nad morzem i w niebo patrzy.

Wiedziałem że już go gdzieś widziałem, to ten co mu na basenie z karku skakali.
sadol.pl/t/542410
sadol.pl/t/542410
No i czy go głowa nie boli ? Przecież od stania na rękach u normalnego człowieka to zaraz łeb puchnie. Czy jak je, to go podwieszaja za nogi, żeby się nie zadławił ? Tak wiele pytań, a tak mało odpowiedzi.
gcze napisał/a:
On właśnie widzi normalnie, obraz widziany przez oko jest odwrócony. Po urodzeniu przez jakiś nas mózg uczy się go odwracać, żeby się nam wydawało, że jest ok.
Właśnie jestem ciekaw jak u niego to się ustawiło
On chyba należy do rodziny bocianowatych tylko zamiast klekotania śpiewa.
Ciekawe czy widzi do góry nogami czy już mu się wzrok przyzwyczaił i widzi normalnie?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie