👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Białystok moje ukochane miasto kto w nim mieszka wie o czym mówie pozdrawiam Białostoczan pozdrawiam Podlasie
koueq napisał/a:
Kurka, ale żeś błysnął, pierwsza klasa!wiecie co oznacza rejestracja BIA? Białystak i Akalice:P
Starocia

Podlasie to okolica pod lasem deklu październikowy.
A bialystokjest zajebisty, tylko nazioli troche za wielu.
A bialystokjest zajebisty, tylko nazioli troche za wielu.
Ja jestem z Podlasia co prawda nie z Białegostoku, ale nie daleko.
Co do gadki to powiem wam że Białostocka gadka za wiele się od innych nie różni, bardziej bliżej granicy można usłyszeć różnice w akcencie. Poza tym gadacie na nas, a pojedź do Poznania,Torunia,Bydgoszczy czy innych to mówią np. Kupiłeś chleb? JO! albo KAJ TY JEDZIESZ! I wy macie jeszcze czelność śmiać się z nas
a kto was uczył Polskiego? Niemcy?
I jeszcze jedno takich terenów jak na Podlasiu to nawet górale by się nie powstydzili

Co do gadki to powiem wam że Białostocka gadka za wiele się od innych nie różni, bardziej bliżej granicy można usłyszeć różnice w akcencie. Poza tym gadacie na nas, a pojedź do Poznania,Torunia,Bydgoszczy czy innych to mówią np. Kupiłeś chleb? JO! albo KAJ TY JEDZIESZ! I wy macie jeszcze czelność śmiać się z nas

I jeszcze jedno takich terenów jak na Podlasiu to nawet górale by się nie powstydzili

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie