Sam mieszkam blisko tej granicy i mam mnóstwo kolegów Białorusinów więc potwierdzam i podaje dalej!
Up
Nie trzeba być lewakiem żeby stwierdzić że Pis to c🤬joza.
Nie, nie jestem za PO ani za Sld czy Petru.
m................q
2015-09-29, 20:07
co to za chińczyk ?
Jakiś przyj🤬y typek, ale ogólnie ciekawy filmik.
@TheMozg01: kładę knagę na PiS, nie o tą część wypowiedzi chodzi
C................n
2015-09-29, 20:27
Zdaje mi się czy on miejscami próbuje naśladować głosem Maxa Kolonkę?
Piękny ichni ZUS mają, tu rocznie 12600 za nic z nikłą perspektywą uzyskania czegoś w zamian.
podpis użytkownika
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Przeprowadzę się na emeryturę tam
Ludziska powiedzcie jak się nazywa ta muzyczka na końcu grana pod melodię 'House of rising sun'?
Byłbym wdzięczny za podanie linku do utworu spod końca. Ten co brzmiał jak House of the rising sun.
U nas też tak było po 1926r. są materiały, ale nikt tego nie uczy w szkole. Póki żył Piłsudski nikt łap po nasz kraj nie wyciągał, a po jego śmierci przyszła wojna i aż do dziś jesteśmy najlepszą dz🤬ką w Europie. R🤬ają Rzeczpospolitą czy to z lewej strony czy prawej, kto ma więcej hajsu temu dam. Nie ma hajsu to też dam za obietnicę wizy.
m................i
2015-09-29, 21:45
Polska jest piękna, ta co jest i ta co była. Tylko rządzący z żydokomuny
r................i
2015-09-29, 22:22
nie da sie ogladać przez sposób gadania tego typa.
Ech dawna Rzeczpospolita -- nie Polska ale Rzeczpospolita nasz wspólny kraj - nie tylko polski jak wielu pseudopatriotow uważa i tym byliśmy silni.
Białoruś nie będzie przyjacielem naszej władzy dopóki nie da się dymać amerykanom i wykonywać poleceń z Brukseli. Tak samo, jak nasze media skutecznie nastawiają nas przeciwko ruskim, umiejętnie manipulując materiałami.
Ma nieostry pysk na fragmentach z "biura", ostrość poszła na książkę jakiegoś Sztyna... rutinoscorbin by się przydał
podpis użytkownika
Aut vincere, aut mori.
pytolsky, A no to zwracam honory