Załóżcie sobie k🤬a własne forum "Schrony i inne gówna" i tam to dawajcie. Na stronie tytułowej powinno być zapytanie "Jesteś gimbazem". Tak, jestem gimbazem - nie wchodzisz, nie jesteś - wchodzisz.
zamknij morde i umrzyj , sp🤬alaj oglądać cycki na kwejka .
Materiał bardzo ciekawy aż nie chce mi się wierzyć że jest ich tylko kilka . Ruscy tego poustawiali u siebie napewno w cholere
bo co ynteygencie ?Pralka, szczym ryj. Dobra ja idę na kwejka, a ty idź sobie k🤬sy na gaytubie pooglądać. Jeszcze tylko miesiąc i powrót do gimbazy. Może w końcu oduczysz się stawiania spacji przed znakami interpunkcyjnymi
![]()
zamknij morde i umrzyj , sp🤬alaj oglądać cycki na kwejka .
Materiał bardzo ciekawy aż nie chce mi się wierzyć że jest ich tylko kilka . Ruscy tego poustawiali u siebie napewno w cholere![]()
Cycki są na sadolu, a nie na kwejku dla gimbusów. Na kwejku są schrony i tym podobne gówna, także wiesz co należy zrobić. To portal dla dorosłych, a nie dzieci.
Jak zwykle najwięcej do powiedzenia mają sadisticowi turyści, którzy nie założyli żadnego tematu
![]()
podpis użytkownika
Popieram Islamizacje Europy!Do niektórych nie dociera, że strona główna jest na materiały WSZELAKIE, a ciężkie materiały na HARD.
K🤬a zrobić zbiorczy dla tych wszystkich opuszczonych c🤬jstw... Nie znaczy, że to nieciekawe, po prostu co za dużo to nie zdrowo. Czy na świecie są tylko opuszczone baraki, szpitale i groty?
![]()
P.S Złowroga Pralka jesteś tuman![]()