Mam nadzieję że nigdy nie zobaczę czegoś takiego w wykonaniu Polskiego wojska
W przeciwnym wypadku emigruję
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ciakawe czy to pomoże w unikaniu dronow.Salto zak🤬ia nad mavikiem czy ki c🤬j ?
Komando (kartoflane) Foki
Ale wiecie, że to są dzieci ze szkół?
To są dopiero siły specjalne
ARock napisał/a:
Lecisz już z raklamówką? Byłem ćwoku w WOP
widać, pedale
co oni k🤬a łamią na początku eternit
Chyba było to raz, ale dwa to jestem patriotą, płacę podatki, zatrudniam na UOP a nie śmieci, chcę jak najlepiej dla mojego kraju, ale chodzi mi po głowie jedna myśl: Czy sobie z nimi poradzimy tymi naszymi c🤬kami w mundurach, dowodzonymi przez bojących się własnego cienia etatystów nie nadających się nawet do pracy na budowie (oczywiście nikogo nie obrażając , żadna praca nie hańbi)?
W cyrku widziałem to samo tydzien temu
To jest jakaś ekipa cyrkowa? O c🤬j tu chodzi? Jakiś ekspert się wypowie w tym temacie?
Mój dziadek miał lepsze ciuchy robocze, niż oni mundury.
Mołdawia miała Tytanowego Janusza, a Białoruś ma Eternitowego Wołodię
podpis użytkownika
Hitler był lewakiem
J🤬 wszystko na wschód od Polski.
Jeszcze w 2011 podobne bzdury widziałem w Krakowie 6BPD. Rozbijanie płonących dachówek w tym głową, łamanie kijów jeden na drugim. Także niewiele się różnimy mentalnie.
Płyty azbestowe tam są jeszcze ok, widzę
Białoruska wersja Monthy Pythona?