👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Riikko napisał/a:
sadystyczne w c🤬j...
Sadystyczne nie jest ale pokazuje różnicę pokoleń
Lata siłowni, wyrzeczeń, wp🤬lania białka, tylko by dowiedzieć się, że piwo to jednak lepsze paliwo xD
Riikko napisał/a:
ja p🤬le to włacz se hard i tam wall konia do c🤬ja co to k🤬a falki odrazu na glownej maja byc wchodz se na harda i tam se pisz k🤬a mac j🤬y sadystasadystyczne w ch*j...
dlatego wlasnie nie boje sie miesniakow. wp🤬l jednym strzalem od wiesniaka jakim jestem bo jestem ze wsi i mam power wh🤬j w lapie. a do tego oram stoly nosem wiec lepiej unikac wiesniaka z sloma w bucie
Riikko napisał/a:
sadystyczne w c🤬j...
no tak - biały starszy Pan poniża i znęca sie nad panem śniadym pokazujac mu ze jego, jak myslal silne miesnie to tak naprawde sasin przy jego - wiec już nie kozacz ze twoje sadystyczne uczucia zostaly zranione ze ktos to tu wrzucil
moze ustawka moze nie **uj z tym
mitakana666 napisał/a:
dlatego wlasnie nie boje sie miesniakow. wp🤬l jednym strzalem od wiesniaka jakim jestem bo jestem ze wsi i mam power wh🤬j w lapie. a do tego oram stoly nosem wiec lepiej unikac wiesniaka z sloma w bucie
Hehe prawda, 90% mojej rodziny jest ze wsi, spędziłem naprawdę duuużo czasu na Podlasiu, potwierdzam... strzał na ryj od swojaka ze wsi potrafi zgasić światło nie jednemu karkowi ze stolicy.
Byłem, widziałem, piękne wspomnienia

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie