dla niecierpliwych zaczyna sie od 0.50
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:02
🔥
Niewypał
- teraz popularne
Miałem nadzieje, że w końcu się udusi, ale piwa nie będzie.
@Fredka
Sprzedał się... qrwa -.-' Twoja stara się sprzedała, czym to uzasadnisz że się sprzedał ?
Sprzedał się... qrwa -.-' Twoja stara się sprzedała, czym to uzasadnisz że się sprzedał ?
Ja pierniczę znowu za tłumaczenie muszę się brać.
Leci mniej więcej tak.
Ej batatajakalakataka ziomek ej. Ja Ci mówię datakagatadaka ziomek posłuchaj datalakataka OSTR zrakadakalakda bakataka fakamaka ej ziomek...
Można tak w nieskończoność bo i tak nic nie wiadomo co śpiewa. Jakby się skupił na czymś z sensem i wyrapował czy co on tam robi (nie znam się na rzeczy) to powoli to byłby dużo lepszy efekt.
Leci mniej więcej tak.
Ej batatajakalakataka ziomek ej. Ja Ci mówię datakagatadaka ziomek posłuchaj datalakataka OSTR zrakadakalakda bakataka fakamaka ej ziomek...
Można tak w nieskończoność bo i tak nic nie wiadomo co śpiewa. Jakby się skupił na czymś z sensem i wyrapował czy co on tam robi (nie znam się na rzeczy) to powoli to byłby dużo lepszy efekt.
OSTR to dobry zawodnik i każdy słuchający rapu dobrze to wie.
A że i tak żadna menda słuchająca metalu i myjąca się raz w miesiącu tego nie uszanuje, to nie ma sensu takich projektów tu wrzucać.
A że i tak żadna menda słuchająca metalu i myjąca się raz w miesiącu tego nie uszanuje, to nie ma sensu takich projektów tu wrzucać.
buahahahah
wydaje się im, że im szybciej się napinają tym bardziej czarni się wydają?
wydaje się im, że im szybciej się napinają tym bardziej czarni się wydają?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie