👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

a piosenka zipery z 2003 to jak mam to rozumieć ?
i samochody rejestrowane po 99
żeby ten kibel chciał jego starą w łeb trafić
Te kontenery na plastyk czy cos takiego niebieskie astwy to też wątpliwe dziecko roku 2005 i wyżej
i samochody rejestrowane po 99
żeby ten kibel chciał jego starą w łeb trafić

Te kontenery na plastyk czy cos takiego niebieskie astwy to też wątpliwe dziecko roku 2005 i wyżej

Co za frajerstwo.. Buntownicy za 3grosze.. Juz widze w nich gangsterke.

KlinikaAborcyjna napisał/a:
Białe wprowadzono w 2000 albo w 2001 roku, amnezji nie mam.Johny212 jakbyś miał z 10 lat wiecej to byś pamiętał kiedy wprowadzili białe tablice , to było wtedy tak mniej więcej jak poszedłeś do zerówki
fakt faktem na "teraźniejsze" czasy to co robią na tym filmiku jest głupie, ale kiedyś robił on furorę... byłem jeszcze mniejszym szczylem niż teraz jestem więc się tym jarałem :X
Prawdopodobnie hejterzy wypowiadający się pod filmikiem od zawsze siedzą w domu i nic nie robią więc nie będę marnował klawiatury aby tłumaczyć że właśnie takie "głupie" zabawy zostawiają najlepsze wspomnienia
Prawdopodobnie hejterzy wypowiadający się pod filmikiem od zawsze siedzą w domu i nic nie robią więc nie będę marnował klawiatury aby tłumaczyć że właśnie takie "głupie" zabawy zostawiają najlepsze wspomnienia
Johny212 napisał/a:
Białe wprowadzono w 2000 albo w 2001 roku, amnezji nie mam.
Dokładnie to od kwietnia 2000 roku dostawało się białe tablice
kiedyś takie "zabawy" mieściły się w normach moralnych, kto wychowywał się na blokowisku ten to wie, choć ten pomysł z kiblem i jajka w piekarni to lekkie przegięcie

Pan_Dawid napisał/a:
kiedyś takie "zabawy" mieściły się w normach moralnych, kto wychowywał się na blokowisku ten to wie, choć ten pomysł z kiblem i jajka w piekarni to lekkie przegięcie
![]()
Było tego na prawdę więcej, to te pierwsze czasy jak Jackass wchodził i Rybi wpadł na pomysł żeby sieknąć coś podobnego. Teraz to kompletna bzdura ale za młodego każdy się lubił pobawić

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie