👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Coraz bardziej skłaniam się w stronę tego, że może to i dobrze, że lewactwo się szerzy... jak dorwą się do władzy i wybiją co do nogi takie nacjololo patu-ścierwo to w sumie co mi tam.

Nie chce mi się czytać tego co powyżej. Dla mnie temat LGBT zaczyna się i kończy na jednym fakcie: nie poznałem w życiu ani jednego homoseksualisty, który by się tych LGBT'owców nie wstydził. Większość natomiast uważa ich za takich, którzy mają dużo za kołnierzem i próbują tym przykryć swoje prawdziwe winy.

To samo powinno być na marszu niepodległości, z kopa w ryj każdego biało-czerwonego bo robią cyrk objazdowy
Archeolog napisał/a:
Hitler również uważał, że Ż__zi i kilka innych narodów jest "odchyłkiem" i należy to wytępić. Przyswój elementarną wiedzę z historii najnowszej lub utop się w gównie- tak dla dobra społeczeństwa.
Nie wziąłeś jednego pod uwagę. Że ja popieram jego ideologię. Na jego miejscu zrobił bym to samo. Wytępił całe gówno które przeszkadza w normalnym "dla mnie" myśleniu i bytowaniu. I nosaczy, i polaczków i wszystko co nie zgadzałoby się z moimi przekonaniami.
Niestety tu jesteśmy w trochę innej sytuacji.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie