Cytat:
Dziś o godzinie 10.54 straż pożarna została poproszona o pomoc przy usuwaniu ciała młodego człowieka z zadaszenia nad wejściem do bloku przy ulicy Działkowej 11. Na miejsce przyjechały dwa zastępy strażaków, w tym jeden wóz z drabiną.
W tej chwili trwają czynności policyjne.
Do naszej redakcji przyszła informacja, że młody mężczyzna mógł zginąć podczas ucieczki przed policją.
"Chłopak skoczył z wieżowca, po tym jak goniła go policja chcąca spisać go za picie piwa na ławce. Ciekawa sprawa, ponieważ chłopak zginął nie tylko z własnej głupot,y ale i przez głupi przepis. Nie wiem ile w tym prawdy, ale podobno groził też interweniującym policjantom nożem" - napisał chcący zachować anonimowość Internauta.
O wyjaśnienie tej sprawy poprosiliśmy zespół prasowy podlaskiej policji.
Zastanawiam się nad jednym co ten typ miał w głowie. Znałem tego kolesia i nie wiedziałem, że jest do czegoś takiego zdolny. Ale no kuźwa skakać tylko dlatego, że policja chciała spisać za picie piwa ? No k🤬a...
Zdjęć niestety nie mam, bo świadkiem była moja mama i nie miała ze sobą telefonu XD
Link do artykułu:
poranny.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=%2F20140427%2FBIALYSTOK%2F140429668
Konto usunięte
2014-04-28, 13:16
Jednego kretyna mniej.
Konto usunięte
2014-04-29, 20:05
"mężczyzna rzucił się w dół. " Ale k🤬a jak? Tak zwyczajnie się wziął i rzucił?
A kiedy sprawa o nieumyślne spowodowanie śmierci?
jak mogłeś nie mieć przy sobie telefonu?
po co zawracasz nam głowe skoro nie masz nawet zdjecia?
xxSekiPlxx napisał/a:
"mężczyzna rzucił się w dół. " Ale k🤬a jak? Tak zwyczajnie się wziął i rzucił?
a jak miał się rzucić, z efektami specjalnymi?
Konto usunięte
2014-04-29, 21:01
Przeczytałem 'Wysoki Skoczek' - byłem blisko
Koledzy skoczka piszą na forum, że ludzie robili zdjęcia, więc może ktoś się podzieli i wrzuci na hard;)
Niewinny by nie uciekał. Najgłupsze jest to żena forum Kuriera Porannego wypowiadają się koledzy tego kolesia i wychodzi z nich dno totalne...
Selekcja naturalna działa. Być może tym skokiem ocalił pare innych żyć (osób które mógł zabić jakby żył)
Konto usunięte
2014-04-29, 21:09
Wykręcanie się od mandatu level PRO
Konto usunięte
2014-04-29, 21:35
I właśnie tak k🤬a działają media. Debil wstawił tylko chwytliwe teksty, ale już k🤬a meritum nie, bo po co k🤬a... Piwek sobie nazbieram... C🤬j ci w ucho!!!!
Konto usunięte
2014-04-29, 21:48
Może do świadomości typa dotarł fakt, że mieszka w Białymstoku?
Typ krzycząc w locie "j🤬 policję" był do końca wierny swoim ideałom.
@Loaloa
Co widzisz złego w tym mieście? Czego my nie mamy, co ma Warszawka? Cała Polska to jeden, wielki p🤬lnik... daruj sobie już te gimbusiarskie teksty.
podpis użytkownika
Sam się pod tym podpisz
@up
Podobno nie macie prądu i ciepłej wody, ale nigdy nie byłem więc nie będę robił za eksperta. Aaa i ponoć niedźwiedzie u Was chodzą po ulicach?!
@panchamityle
Mają swojego Magika:)
c🤬ja prawda, nic nie krzyczał, prawdopodobnie by zszedł z daszku bo jeden policjant go nakłonił (tylko jeden z nim gadał pozostali byli piętro niżej), niestety koleś przez to, że był pijany poślizgnął się na daszku i spadł.